reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
no właśnie też tak sądze że powinno się badać. żadnego masażu szyjki nie chcę
już się naczytałam że to ból jak cholera.
jadę jutro na kolejne ktg, mąż mnie tam zostawi bo na rozmowę o pracę jedzie od razu. I potem do urzędu pracy się przejadę, zarejestruję się żeby ubezpieczenie mieć, eh :/ powinni dać jakiś zasiłek dla takich kobiet w mojej sytuacji... a tu nic się nie należy
jadę jutro na kolejne ktg, mąż mnie tam zostawi bo na rozmowę o pracę jedzie od razu. I potem do urzędu pracy się przejadę, zarejestruję się żeby ubezpieczenie mieć, eh :/ powinni dać jakiś zasiłek dla takich kobiet w mojej sytuacji... a tu nic się nie należy
Mi ostatnio podczas seksu mąż tyknął szyjkę...kurr....ale bolało;P niestety co badanie mam mierzoną i nie jest to zbyt przyjemne. Jutro mam mieć też badanie i może masaż, zobaczymy. Wiem, że to boli jak diabli a z drugiej chciałabym już urodzić no...
Olucha ja zbytnio fb używać nie umiem, więc napisze tutaj, że śliczna jesteś
U ciebie będzie syn czy córka? Bo u mnie syn, który niby miał mi poprawić wygląd i cerę, ale niestety im bliżej porodu tym gorzej
Olucha ja zbytnio fb używać nie umiem, więc napisze tutaj, że śliczna jesteś
U ciebie będzie syn czy córka? Bo u mnie syn, który niby miał mi poprawić wygląd i cerę, ale niestety im bliżej porodu tym gorzej
oluchapoducha
hehe
jaki komplement dzięki
Wygrałam sesję zdjęciową i mnie umalowali tak 
Ja mam mieć córkę i cera mi się faktycznie popsuła, będę musiała nawet isc do dermatologa bo na brodzie zrobił mi się taki czerwony piękący liszaj... :/ mówią że to córka zabiera urodę
ale u mojej bratowej się to nie sprawdziło, także nie ma reguły myślę
Ja mam mieć córkę i cera mi się faktycznie popsuła, będę musiała nawet isc do dermatologa bo na brodzie zrobił mi się taki czerwony piękący liszaj... :/ mówią że to córka zabiera urodę
rurka
ja co wizytę mam USG więc gin podgląda co nieco
poza tym to moja 3 ciąża i nie mam problemu z niewydolnością szyjki 
co do masażu to przyjemne nie jest owszem boli trochę ale bez przesady
naprawdę bolesny masaż to ten w trakcie porodu jak na skurczu robi masaż... ooo tak to jest ból zajebisty wręcz.
co do masażu to przyjemne nie jest owszem boli trochę ale bez przesady
Przyjmijmy że wszystkie jesteśmy piękne i na nic nam opinie głupich ludzi, którzy widzą tylko kilogramy
najważniejsze to się sobie podobać
Ja dziś po wizycie. Wyniki mam doskonałe, hemoglobina skoczyła do 13,5! Puchnę już cała, nawet łydki mam spuchnięte. Jak tak dalej pójdzie to do porodu tylko w skarpetach pojadę bo nie włożę żadnych butów.
Młody waży ok 3kg, ułożony już w kanale rodnym. Ledwo go widać. Rozwarcie 1cm, więc do porodu daleko;(
Jedyne co mnie zmartwiło to wg pomiarów nóżki, brzuszka i główki to 35tc, ale kazała się nie martwić, bo jest mało wód już i bardzo ciężko go zmierzyć.
Ja dziś po wizycie. Wyniki mam doskonałe, hemoglobina skoczyła do 13,5! Puchnę już cała, nawet łydki mam spuchnięte. Jak tak dalej pójdzie to do porodu tylko w skarpetach pojadę bo nie włożę żadnych butów.
Młody waży ok 3kg, ułożony już w kanale rodnym. Ledwo go widać. Rozwarcie 1cm, więc do porodu daleko;(
Jedyne co mnie zmartwiło to wg pomiarów nóżki, brzuszka i główki to 35tc, ale kazała się nie martwić, bo jest mało wód już i bardzo ciężko go zmierzyć.
rurka
aisha nie martw się.. jak mało wód to faktycznie może być źle widoczny dzidziol
a jak już masz 1 cm to dobrze
ja dwa dni przed porodem miałam dwa centymetry i szyjka gotowa była, lekarz pyknął mi masaż szyjki w srodę a w piątek o 2 w nocy mi wody zaczęły odchodzić
byłam dwaa dni przed terminem... ty jeszcze 2 tygodnie masz teoretycznie
reklama
Podziel się: