reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Hej.
20170521_123751.jpeg
Byłam i rodziców i zrobiliśmy z mamą pierogi.

Jutro wizyta u ginka. Ciekawe jak tam bobas...

Buziaki

Załączniki

• 20170521_123751.jpeg
    20170521_123751.jpeg
    90,5 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Hej Dziewczęta:)
Agi witaj:) Gratuluję:) To też masz starsze dzieci:) Będą pomagać:)
Agulka to faktycznie lepiej wcześniej rozwiązać.To już tak niedługo:*
My się wybraliśmy na wycieczkębdo Zielonej Góry:) Jestem na nogach od 5.i padam na nos.W Zielonej weszliśmy do galerii bo musiałam siusiu i trafiliśmy na likwidację sklepu C&A :o Nie chciałam już kupować nc dla maluszka ale bylo -50% na wszystko:o Także jednak trochę nakupiliśmy:p I dżinsy dla starszego plus japonki dla mnie;) Nie mieli tam działy ciążowego a szkoda;) Jutro wstawie foty!
Inka ale nalepiłyście pierogów:o Pochwal się z czym.Trzymam kciuki za jutro:*

Cześć :) U mnie od rana bieganina jeszcze po syna o 14 do szkoły i wolne :biggrin2: W małopolsce też gorąco aż się wszystkiego odechciewa o_O
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
I nas też gorąco. Te pogody są okropne. Wczoraj było mega zimno...
Ja bylam rano wysłać zwolnienie do pracy i przy okazji Na zakupach .
teraz trochę odpoczywam. Na obiad pójdziemy do mamy.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry