Hej kobitki
Dołączam się do ciężkich ciężarówek
Zaczynałam z waga startową 115
teraz waga zleciała do 110 na razie ( a jestem w 20tc) nic nie przytyłam, mam zamiar przytyc 5kg
W pierwszej ciąży startowałam z wagą 102 a kończyłam ze 107 więc da się na prawdę, wiadomo,że otyłość nie jest mile widziana w ciąży zarówno dla zdrowia naszego jak i maluszków a zwłaszcza od strony lekarzy, którzy potrafią byc na serio przykrzy.
Mam tylko nadzieje,że tym razem obędzie się bez cukrzyc, nadcisnienia i stanów przedrzucawkowych w 35 tc. ale mam nadzieje na dotarcie do rozwiązania w terminie i poród sn, żałuje tylko,że nie widać,że jestem w ciąży, ale to ma też swoje dobre plusy bo Ci, którym nie chce nic mówić, jeszcze długo się nie dowiedzą
Trzymajmy się wzajemnie a wszystko będzie ok
Tissaya, gdzie chodzisz do gina?
pozdrawiam
Dołączam się do ciężkich ciężarówek
Zaczynałam z waga startową 115
teraz waga zleciała do 110 na razie ( a jestem w 20tc) nic nie przytyłam, mam zamiar przytyc 5kgW pierwszej ciąży startowałam z wagą 102 a kończyłam ze 107 więc da się na prawdę, wiadomo,że otyłość nie jest mile widziana w ciąży zarówno dla zdrowia naszego jak i maluszków a zwłaszcza od strony lekarzy, którzy potrafią byc na serio przykrzy.

Mam tylko nadzieje,że tym razem obędzie się bez cukrzyc, nadcisnienia i stanów przedrzucawkowych w 35 tc. ale mam nadzieje na dotarcie do rozwiązania w terminie i poród sn, żałuje tylko,że nie widać,że jestem w ciąży, ale to ma też swoje dobre plusy bo Ci, którym nie chce nic mówić, jeszcze długo się nie dowiedzą
Trzymajmy się wzajemnie a wszystko będzie ok
Tissaya, gdzie chodzisz do gina?
pozdrawiam
... dość pokrętne nazwisko które nie brzmi ładnie ze wszystkimi imionami które braliśmy pod uwagę ... także odpada np. Stanisław, Adam ...