reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Kłaczek Jaki Twój model zadowolony ;) Kredensik też fajny, właśnie pod te elementy drewniane w kanapie dobrać kolorem mebelki i bajka :) kurcze.... Fajnie masz, że na ebay'u tanio rzeczy można nabyć, bo wiesz za transport do Polski to wychodzą wielkie pieniądze :/ jak zobaczyłam tą szafę sosnową za 13 Ł to szok w ogóle ;)

reklama
Ja doszłam do wniosku z jednak jutro nie pojadę na badania bo dopiero dzisiaj mi sie okres rozkręca ze zaczyna lecieć i takiego plamienia nie liczy sie jako 1 dc tylko zalicza sie do poprzedniego cyklu także pojadę we wtorek albo środę. Tak se myśle ze te przeboje to przez ten progesteron . I z upojnej rocznicowej nocy nici:no:

Indziorka, ta szafa (narozna z reszta) poszla finalnie za 31 funtow, ale to tez nie wielki poieniadz, jak na meble z litego drewna. Tyle ze to uzywka oczywiscie. Pomalutku - na razie jestesmy wypluci z kasy po ostatnich szalenstwach, musze cos zarobic.
Model... Hmm.. on ma juz czasami dosc tego pstrykania zdjec, zwlaszcza ze on sie kreci i robie kilkanascie zeby wybrac jedno.
Teraz lazi mi i powtarza "buta, buta, buta..." - zalapal chyba na dobre. :-D

Witam się i ja :)

Mój ma jeszcze wolne, więc pospaliśmy razem długo- lubię z nim spać :p (jak nie wstaje rano do pracy;)

Kłaczek Widzę, że Twój Karolek ma to samo co siostrzeniec, jak już widzi aparat to oczy mruży :D Ona ma już więcej zdjęć zrobionych niż ja przez całe życie :D a co w jego języku znaczy buta? :p A co do mebelków- oczywiście na spokojnie :) Ja mam teraz jakieś loty na kupowanie mebli, ale nie ma nawet gdzie tego wstawić, więc tylko to mnie powstrzymuje :D bo ogólnie apetytu brak, więc bez jedzenia dałabym sobie radę świetnie :p

Marcia To przynajmniej wiesz kiedy masz te badania zrobić ;) Wiesz że @ przyjdzie i zniknie i będziesz mogła sobie noc rocznicową odbić z nawiązką ;)

Miłego dnia ;)

Cześć dziewczyny:)
Znów mam kilka stron do poczytania. Miłego dnia i całego tygodnia Wam życzę. Mój M. w pracy więc znów mogę troszkę ponetować i poczytać co tam u Was.
Kłaczek super te Twoje mebelki, też bardzo mi się podobają.
Indziorka ja też lubię jak mój M. może dłużej pospać w weekend tak do 8-j max bo już robi nam pobudkę a na tygodniu jak ma pierwszą zmianę pobudka już przed 5-tą :szok: Leniu**** póki możesz bo już niedługo jak urodzi się maleństwo ze spaniem nie będzie tak łatwo.
Dzewelajna co tam u Ciebie? jak te ciągnięcia i bóle podbrzusza ustały?
Ja dziś popołudniu mam wizytę u lekarki na NFZ tzn. bez usg tylko pewnie dalsze zwolnienie lekarskie i kolejne badania, ciekawe jakie tym razem.

reklama
Do góry