Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na jakiej podstawie określiłaś tak wczesną owulację?Witam,
Mam cykle 32 dniowe a okres 6 dni, a okazało się, że owulacje mam w 9 dniu cyklu, a nie jak myślałam, że w 14–17. Czy taki krótki czas od okresu do owulacji nie jest zbyt krótki i czy to nie powoduje żadnych nieprawidłowosci?
Ginekolog we wtorek ale tak chcialam zapytac.
wczoraj podczas wizyty u ginekologa tak sie dowiedzialam, nie mowil czy to zle czy dobrze, a ja bylam troche zdezorientowana i tez nie dopytalm, a dzisiaj rano sie obudzilam i tak sobie policzylam, ze to wychodzi zupelnie inaczej niz myslalam, we wtorek kazal mi wrocic na wizyteA na jakiej podstawie określiłaś tak wczesną owulację?
Ale mówił,że jesteś już po owulacji? Widział ciałko żółte?wczoraj podczas wizyty u ginekologa tak sie dowiedzialam, nie mowil czy to zle czy dobrze, a ja bylam troche zdezorientowana i tez nie dopytalm, a dzisiaj rano sie obudzilam i tak sobie policzylam, ze to wychodzi zupelnie inaczej niz myslalam, we wtorek kazal mi wrocic na wizyte
tak dokladnie bylam 10dc i bylo juz po, lekarz stwierdzil ze 9dc byla owulacja, jestem bez lekowNa jakiej podstawie lekarz stwierdził, że owulacja w 9dc? Rozumiem, że ok. 10 DC byłaś na monitoringu i było już po? Bierzesz leki stymulujące?
Jeśli w 9 DC była owulacja to cykl nie może trwać 32 dni. Faza lutealna trwa zazwyczaj 14 dni