• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Owulacja

Lenkamagda

Zaangażowana w BB
Cześć . Byłam w 14DC u gin , powiedział ze pęcherzyk 10 mm wiec raczej nie zapowiada się na OWu .
Jednak wczoraj dostałam bólu jajnika i leciała ze mnie jakby woda . Nie był to śluz rozciągliwy , tylko Bardzo wodnisty .
Zrobiłam test owulacyjny , wydaje się ze jest pozytywny . Cykl stymulowany clo . Czy któraś z Was podczas owulacji zaobserwowała taki śluz ? Sugeruje się tym , ze nie jest rozciągliwy i trochę mnie to martwi

Załączniki

• C675B7AA-0657-42B7-99C7-8C8FBE4287B4.jpeg
    C675B7AA-0657-42B7-99C7-8C8FBE4287B4.jpeg
    158,1 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Cześć . Byłam w 14DC u gin , powiedział ze pęcherzyk 10 mm wiec raczej nie zapowiada się na OWu .
Jednak wczoraj dostałam bólu jajnika i leciała ze mnie jakby woda . Nie był to śluz rozciągliwy , tylko Bardzo wodnisty .
Zrobiłam test owulacyjny , wydaje się ze jest pozytywny . Cykl stymulowany clo . Czy któraś z Was podczas owulacji zaobserwowała taki śluz ? Sugeruje się tym , ze nie jest rozciągliwy i trochę mnie to martwi
Niestety ani test (on pokazuje tylko pik lh), ani śluz płodny ani ból jajnika nie świadczą o owulacji. Ja bym się raczej sugerowała opinia ginekologa. A jak chcesz wiedzieć czy owulacja była za 7 dni zbadaj progesteron lub idź na USG.

A kiedy byłaś u tego lekarza? W którym dc obecnie jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry