reklama
Fifonka
Fanka BB :)
NieHej, czy ten test owulacyjny jest pozytywny? Biorę tabletki antykoncepcyjne drugi miesiąc, ale pewne objawy mnie zaniepokoiły i postanowiłam „testować się”
Zdaje sobie z tego sprawę, aczkolwiek zaniepokoił mnie ból i śluz, dlatego od kilku dni robie te testy, a w dzisiejszych kreski T są ciemniejsze niż z ubiegłych dni co mnie niepokoi.Przy tabletkach nie masz owulacji, bo one ja hamuja. Przez kilka pierwszych miesiecy tabletki moga dawac skutki uboczne.
"Nie nie wykonuje się badań hormonów płciowych oraz testów owulacyjnych w czasie przyjmowania antykoncepcji hormonalnej, gdyż ich wyniki są niemiarodajne.
Także stosowanie przez niektóre pacjentki testów owulacyjnych jako "kontroli skuteczności tabletek antykoncepcyjnych" jest nieuzasadnione."
Także stosowanie przez niektóre pacjentki testów owulacyjnych jako "kontroli skuteczności tabletek antykoncepcyjnych" jest nieuzasadnione."
Lady Loka
Jakie te tabletki masz?Zdaje sobie z tego sprawę, aczkolwiek zaniepokoił mnie ból i śluz, dlatego od kilku dni robie te testy, a w dzisiejszych kreski T są ciemniejsze niż z ubiegłych dni co mnie niepokoi.
Vibin miniJakie te tabletki masz?
Lady Loka
Przeczytaj ulotkę. Te tabletki hamują owulację.Vibin mini
reklama
loumarie
Vibin mini
Ostatnio Ci wkleiłam fragment ulotki, że Vibin mini hamuje owulacje.
Po co Ty robisz te testy?