Lady Loka
Fanka BB :)
Tp zacznij sluchaćChodzę na terapię, sama psycholog powiedziała mi, abym przestała czytać, bo to tylko nakręca mój lęk z którego nigdy nie wyjdę gdy nie zakończę tej spirali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tp zacznij sluchaćChodzę na terapię, sama psycholog powiedziała mi, abym przestała czytać, bo to tylko nakręca mój lęk z którego nigdy nie wyjdę gdy nie zakończę tej spirali
Na szczęście nic takiego się nie dzieje, to po prostu ja myślałam że jestem gotowa i nie będę nic sobie wmawiać, jednak jak się okazało nie jestem gotowa i dalej zawsze coś znajdę, w tej sytuacji nie doszło nawet do wytrysku we mnie czy na mnie, nie było kontaktu z spermą, a mimo to potrafiłam sobie wbić do głowy że w jakiś sposób preejakukat mógł się do mnie dostać bądź miałam z nim kontakt, mimo że po tej sytuacji byłam pewna że nic takiego nie było to lęk tak na mnie działa że później nie jestem pewna tego czego byłam. No ale cóż powoli będę starała się z tego wychodzić z pomocą psychologa, narazie będę czekała na to krwawienie, które mam nadzieję że się pojawi tak jak powinno. Mimo tych ciemnych kresek mam nadzieję, że tabletki działają bardzo skutecznie i nic nie będzie, zwłaszcza gdy strasznie pilnowałam, aby brać regularnie, żadnej nie pominęłam, nie spóźniłam się z wzięciem ani wymioty czy biegunka nie wystąpiły, a także żadnych leków nie przyjmowałam. W każdym razie dziękuję za rozmowę i życzę wszystkiego dobregoA jak masz chłopaka, który Cię namawia do seksu jak Ty masz lęki to środkowy palec dla kolegi, pamiętaj.
Nie trać wczesnej młodości na robienie rzeczy wbrew sobie, żeby mężczyznom dogodzić. Nie tedy droga.
Mam 3 złote rady dla Ciebie.Tak hamują owulacje, ale chce mieć pewność że działają i do owulacji nie dochodzi, dzisiejsze testy są ciemniejsze niż ubiegłe i to mnie niepokoi.