reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Owulacja

reklama
A jak masz chłopaka, który Cię namawia do seksu jak Ty masz lęki to środkowy palec dla kolegi, pamiętaj.
Nie trać wczesnej młodości na robienie rzeczy wbrew sobie, żeby mężczyznom dogodzić. Nie tedy droga.
Na szczęście nic takiego się nie dzieje, to po prostu ja myślałam że jestem gotowa i nie będę nic sobie wmawiać, jednak jak się okazało nie jestem gotowa i dalej zawsze coś znajdę, w tej sytuacji nie doszło nawet do wytrysku we mnie czy na mnie, nie było kontaktu z spermą, a mimo to potrafiłam sobie wbić do głowy że w jakiś sposób preejakukat mógł się do mnie dostać bądź miałam z nim kontakt, mimo że po tej sytuacji byłam pewna że nic takiego nie było to lęk tak na mnie działa że później nie jestem pewna tego czego byłam. No ale cóż powoli będę starała się z tego wychodzić z pomocą psychologa, narazie będę czekała na to krwawienie, które mam nadzieję że się pojawi tak jak powinno. Mimo tych ciemnych kresek mam nadzieję, że tabletki działają bardzo skutecznie i nic nie będzie, zwłaszcza gdy strasznie pilnowałam, aby brać regularnie, żadnej nie pominęłam, nie spóźniłam się z wzięciem ani wymioty czy biegunka nie wystąpiły, a także żadnych leków nie przyjmowałam. W każdym razie dziękuję za rozmowę i życzę wszystkiego dobrego💝

Tak hamują owulacje, ale chce mieć pewność że działają i do owulacji nie dochodzi, dzisiejsze testy są ciemniejsze niż ubiegłe i to mnie niepokoi.
Mam 3 złote rady dla Ciebie.
1. Idź do psychiatry bo po Twoich postach wnioskuję, że tam już Ci tylko pomogą.
2. Przestań uprawiać seks.
3. Zacznij logicznie myśleć - skoro tabletki hamują owulację to jak może ona występować u Ciebie? Wiesz co to są hormony ? Pewnie nie.

Edit : doczytałam ,że chodzisz do psychologa.

Do góry