Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Najpierw myślałam, że wszystkie chcą sobie włosy formować
, ale potem mi któraś powiedziała o tym suszeniu ran;-)
Ja na 2 dni pobytu w szpitalu chyba sobie suszarkę odpuszczę, ale w domu wypróbujęNorge ....właśnie teraz jak byłam w szpitalu, to chodziły kobitki z suszarkamiNajpierw myślałam, że wszystkie chcą sobie włosy formować
, ale potem mi któraś powiedziała o tym suszeniu ran;-)
Podobno to bardzo pomaga i na szybkość gojenia i łagodzi ból albo swędziawkiJa na 2 dni pobytu w szpitalu chyba sobie suszarkę odpuszczę, ale w domu wypróbuję
:-) 
...kupilam takie bawelniane wieksze i gorsze i je wezme ze soba
...poza tym w szpitalu chyba zapewniaja (tak slyszalam) podpaski chlodzace (przelamujesz je i robia sie mega zimne)
... a ja nadal jestem zagubiona z tym pakowaniem , bo nie ma mi kto doradzic, wy wymieniacie sie radami ale nie ma nikogo kto rodzil w stanach...hmmm poczekam jeszcze trochu i najwyzej zamecze pania ze szkoly rodzenia hahahaha wiem tylko ze raczej lepiej wszystko wziasc ze soba od razu, w 3 torbach (jena na porod, jedna po porodzie, jedna dla maluszka), bo maz jest 24 godz/dobe z mama i malenstwem wiec nie ma go co ganiac do domu :-)2 dni pobytu w szpitalu może się troszkę przedłużyć.
Np. silniejszą żółtaczką dziecka.
My spędziliśmy w szpitalu tydzień

:-):-)