jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochana jak cie nosi zapraszam na spacer.... na zakupyja wczoraj sztuk 2.
dzis ani jednego.
ale nosi mnie jak cholera.
grrr.
i tak uwazm, że dzielnosc u mnie wystepuje bo palilam ok 25 dziennie, przez 14 lat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
kochana jak cie nosi zapraszam na spacer.... na zakupyja wczoraj sztuk 2.
dzis ani jednego.
ale nosi mnie jak cholera.
grrr.
i tak uwazm, że dzielnosc u mnie wystepuje bo palilam ok 25 dziennie, przez 14 lat.

Najlepiej pogadajcie ze swoim gin. on wam poradzi co najlepiej zrobić.nessi widze ze jeszez tylko pare tygodni i przytulisz swego synusia.....
pozazdroscic....
i więcej strachu z tego powodu mamMoja koleżanka paliła w czasie ciąży i dużo rozmawiałyśmySkad to info?Czy moglabys podac jakies zrodlo?
mi gin powiedzial ze definitywnie rzucic trza nawet z dnia na dzien i papierosy i alkohol!!! i nie ma ze boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pamiętajcie , że jak paliłyście dużo ,to nie można drastycznie zmieniać ilości papierosów na dzieńNajlepiej pogadajcie ze swoim gin. on wam poradzi co najlepiej zrobić.
a ja bym sie chetnie zamienilai więcej strachu z tego powodu mam
śliczną masz córciePamiętajcie , że jak paliłyście dużo ,to nie można drastycznie zmieniać ilości papierosów na dzieńNajlepiej pogadajcie ze swoim gin. on wam poradzi co najlepiej zrobić.
hahaha.... no chyba ze tak....ja rzuciłam, ale czasami tęsknie i mi ciężko-najbarzdziej kiedy mam zjazdy i koleżanki wychodzą palić.
Śmieje sie tylko że na traku porodowym sobie zapale z położną -a tak żeby atmosfere rozluźnić;-);-);-);-);-);-)