Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Iza, ja miałam ostatnio podobną przygodę tyle, że z grubszym towarem. Trzymałam małą do odbicia i wtedy zaczęła robić kupkę. Poczułam coś ciepłego i obydwie nadawałyśmy sie do kąpieli. Nie wiem jak ja tego Pampersa założyłam
Jak czytam Wasze przeżycia to mi się przypomniało jak raz (daaawno temu) zmieniałam pieluszkę i mała zaczęła robić kupkę - całe szczęście, że odsunęłam buzię od niej (całowałam ją po brzuszku) bo nawet koszulę miałam do prania.
My od wczoraj też testujemy Huggiesy nr 3. Jak na razie się sprawdzają. Chyba jutro pojedziemy po zapas jakiś
A siusiaki maluszkowe są nie do opanowania
kamila tez ostatnio wazyla 4 kg wiec teoretycznie powinny jej 3 pasowac, ale obawiam sie ze tylko by sie w nich utopila
ale dokladnie tak samo jest z ciuszkami - my ciagle uzywamy body na 56 cm a przeciez mala jak sie urodzila to miala 59 - a juz dodatkowo miesiac minal