reklama

Pampersy kontra tetra

Jakie pieluszki preferujecie?

• Wszystkich głosujących
    25
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dori te Huggisy które kupiłaś w Realu miały 72 szt? (tak napisałaś) Mój mąż był dziś w tym sklepie i kupił Huggisy 3, ale są w nich 62 szt. i kosztowały 24.90. To te same ???
Ubrałam dziś małej tego Huggisa i o dziwo pasuje ::) nie wiem może waży już 4 kilo ??? Będziemy u lekarza w pon lub wt to się okaże ::) Zobaczymy jak będzie w praktyce bo wygląda na dobry :) ale na razie nie będziemy ich używać bo mamy jeszcze trochę pampersów tych od 3 kg.

reklama
Iza, ja kupowałam w Auchan ale sprawdzałam na stronie Huggies'a i w zależności od wielkości pieluch są różne paczki i tak Huggiesy 2 są w paczkach 38 i72 a Huggiesy 3 już w 16,32,62,86.

A tak jak już wcześniej pisałam numeracja w Huggiesach troszeczke różni się od Pampersów i trzeba właśnie patrzeć na kilogramki a nie numerek.

ja się dziwię że jeszcze ktoś używa tetry???

my od początku używaliśmy huggiesów zielonych i jakoś Maksowi się nigdy jajka nie ugotowały:D
myślę że pieluszki teraz są takiego gatunku, żeby żadnych problemów nie sprawiały mamom ani tym bardziej dzieciakom:)

i każdy pediatra teraz chyba jest za stosowaniem pamersów

btw. przecież jak się używa tetry to też trzeba ceratką ją zakryć? Więc temperatura się podnosi???

kupilam ostatnio duze opakowanie huggiesow nr 2 (80 szt) i wiecie ze sa inne niz yte w malych opakowaniach (28 szt) ??? maja duzo mniejsza gumke z tylu; ale tez sa ok a udalo mi sie je kupic w cenia malej paczki czyli za 29 zl;

zuczek - w "mama i ja" na grunwaldzkiej - ale nie wiem czy to  nie byl fuks - bo na pytanie ile ta paczka kosztuje - nie potrafili mi powiedziec - a moj maz im wmowil ze to sie kwalifikuje do tej nizszej ceny (29 zl) a nie do tej wyzszej (39 zl) - no i tak poszlo :) ciekawe jaka jest teraz cena ???

Kupiłam małą paczkę Huggisów nr 3 na wypróbowanie, ale u nas się nie sprawdziły - fakt gumeczka jest fajna, ale nie wiem jakim cudem kupka z nich nie tylko wydostała się na zewnątrz... ale też mała miała ubrudzone plecki aż po szyję! ::) Nocna kąpiel to jest to! W pampersach większość "materiału" zbiera się po boczkach i tylko czasem coś przypadkiem wymknie się z tyłu a tu taka masakra. Spróbuję jeszcze raz i zobaczymy. No i my już zmieniłśmy pampersy na "3"

my jeszcze uzywamy pampersow 2,ale juz powoli robia sie za male a jeszzce 1 cala paczka czeka,niepotrzebnie kupilam wieksza ilosc,teraz bede kupowac na biezaco bo Wiktoria tak szybko rosnie.

Magdaleona, a jakie Huggiesy kupiłaś? bo ja mam teraz Huggies 3 Super Flex i są rewelacyjne (takie z Kubusiem Puchatkiem). Wcześniej miałam 2 Soft&Dry chyba i tez były ok ale 3 z tej serii może już są trochę inne

reklama
Magdaleona ja tez jestem rozczarowana Huggisami tak samo strasznie mai przecieka kupcia i jeszcze dodatkowo ja obcieraja na udach chociaz nie sa male i staramy sie zawsze tak zapinac zeby jej nie tarly ale i tak nic to nie daje:(((
Wiec nadal bedziemy uzywac pampersow ktore sie dobrze sprawdzaja:)))
Jeszcze za czasow pampersowania Maksia dobrze nam sie sprawdzaly pieluchy z tesco takie w fioletowycym opakowaniu nastepnym razem moze wyprobujemy je na Mai.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry