happybeti
show must go on...
Czasem to widac - po "suwaczkach"Jesli maja dzieci mniemam ze nie wszyscy tu wielcy znawcy je posiadają...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czasem to widac - po "suwaczkach"Jesli maja dzieci mniemam ze nie wszyscy tu wielcy znawcy je posiadają...
Czasem to widac - po "suwaczkach". Te, ktore maja suwaczki z wiekiem dziecka, na pewno dzieci maja. co do tych, ktore ich w podpisie nie maja, mozna spekulowac, czy sa rodzicami
![]()
Nie trzeba mieć także suwaczka mimo że się ma dzieckoCzasem to widac - po "suwaczkach". Te, ktore maja suwaczki z wiekiem dziecka, na pewno dzieci maja. co do tych, ktore ich w podpisie nie maja, mozna spekulowac, czy sa rodzicami
![]()
Dlatego napisalam CZASEM - czyli, ze te, ktore maja, NA PEWNO maja dzieci, a te, ktore ich nie maja, to mozna sie zastanawiac.
U mnie na przyklad kazdy moze zobaczyc, ze mam siedmioletnia corke.
U niektorych tego na pierwszy rzut oka nie widac- przeciez nie czytam wszystkich postow, skad moge wiedziec, czy dana osoba ma dziecko, troje czy dopiero planuje ?
I znow- to nie ja rozpoczelam temat o "znawcach, co to nie maja dzieci, a sie wypowiadaja".
Prosze "ewciiik" o uzasadnienie swojej wypowiedzi, ze pisze bzdury. GDZIE moja wypowiedz mija sie z prawda ? Co jest bzdura ? Konkretnie poprosze![]()
Czytanie ze zrozumieniem chyba nie jest Twoja najmocniejsza strona.Ani logiczne myslenieDWUKROTNIE napisalam, wielkimi literami, ze CZASEM.
Jak widac, to trudne slowo, nie kazdy zna jego znaczenie.