reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

wszystkie najlepszego dla hani i kubusia oby sprawiali jak najmniej zmartwien swoim mamusiom i tatusiom causow 102 solenizantom:-)
nineczka twoje coreczce i tobie szybkiego powrotu do zdroiwia:tak:
a my z sebastiankiem bardzo bardzo dziekujemy za zyczenia:-D

reklama
dziewczyny mam pytanko :confused:czy znacie jakis fajny osrodek nad morzem gdzie mozna pojechac z dwojka dzieci fajnie jak by to byly domki moze jakas miejscowosc bo z mezem nie mozemy sie zdecydowac:dry:a juz teraz trzeba cos wybrac bo niedlugo zabraknie miejsc:baffled:pytam bo chcialaby pojechac w jakies miejsce juz sprawdzone:tak:

wszystkiego naj naj dla dzisiejszej solenizantki Oli zdrowka szczescia pomyslnosc i wielu wielu lat radosci dla oli i jej rodzicow:-):-):-):-):-)

O Ewa, to mamy ten sam problem. Jeśli chodzi o morze to zastanawialiśmy się nad przyczepą kampingową do wynajęcia na miejscu, ale potem doszliśmy do wniosku, że nie damy rady za długo wysiedzieć na plaży z naszym maluchem i nienarodzonym szczęściem mojej siostry i w końcu zdecydowaliśmy się na wyjazd w góry. Jedziemy z moją ciężarną siostrą i ich córeczką i po wspólnych konsultacjach wybraliśmy Karpacz. Byłam tam już 6 razy i mogę jeździć co rok. W tym roku po górach nie pobiegamy, ale jest wiele innych atrakcji.
W konkursie babyboom wygrał jakiś ośrodek w Dąbkach, ale myślę, że wystraczy wpisać w wyszukiwarkę "morze kwatery" i tam jest wiele informacji, od wyboru do koloru.
Nineczka szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i Hani. A jak dieta? - mi od poniedziałku spadło 1,5kg ;-)

Dzięki Ewa :tak:
Ja z życzonkami dla wczorajszych solenizantów wyskoczyłam w innym wątku, dopiero dziś bo wczoraj nie udzielałam się na forum.
Nineczka duuuużo zdrówka i pozytywnych fluidów dla Ciebie i małej Hani.
Kasiu gratuluje sukcesów w dietowaniu, no takie rezultaty mobilizują :-)

no tak...dla Oleńki wszystkiego najlepszego, całusków i oby następne pół roku było jeszcze bardziej owocne:-D

Dziękujemy za ciepłe słowa :-)

Olusi życzymy wszystkiego co najlepsze i ściskamy serdecznie
:-):-):-)

Z nami już lepiej :tak: Gorączka spadła choć wczorajszy wieczór był koszmarny :no: Najgorsze jest to, ze nie mogę wychodzić z małą na spacery a to zawsze zabierało nam ze 3 godzinki. Teraz i ona i ja nudzimy się jak mopsy :dry:

Co do diety - rzuciłam po tym jak zrobiło mi się tak słabo, że plotłam od rzeczy :zawstydzona/y: Na pewno zrobiłam coś źle albo... mam cukrzycę po tatusiu :dry: Ale i tak zeszłam od świąt z 74 do 68 kg :-p Muszę zacząć ćwiczyć...

reklama
Ech, już prawie wszyscy mają pół roczku albo nawet więcej...Sarenka to już jutro 7 miechów kończy...A tak popatrzyłam na listę to Oliwka i Maja najmłodsze...
Ja to nawet nie zauważyłam, ale ostatnio wszyscy wkoło mi mówią, że strasznie schhudłam...Nie wiem po czym, bo żadnej diety nie stosuję.Wprawdzie ostatnimi czasy niewiele jadłam, a sprzątanie pochłaniało całą moją energię, ale nie wiedziałam, że to taka skuteczna metoda na odchudzanie...Tylko szkoda, że nie mam co na tyłek wciągnąć, bo wszystkie portki mi zlatują :-D

Do góry