reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

reklama
To konkurs Calpola na babyboom. Miałam farta - co 20 osoba wygrywa tą ciężarówkę. W sumie ja też w dzieciństwie bawiłam się tylko samochodzikami - może Hania odziedziczy to po mamie :confused::-D

Wow babiska ale żeście się rozrymowały:-D żesz ja tak nie umiem ale talentu do tego nie mam nawet wolę nie próbować:-D

Ja naturalnie spóźniona ale wszystkiego najsłodszego dla naszych maluszków:-):-):-):-)

Nineczka gratulacje:tak:masz farta dziewczyno;-)ja też tylko raz wygrałam jakąś płytę z religijnymi piosenkami dzieci na rekolekcjach x lat temu:-D

ja rowniez spoznione zyczonka dla wszystkich dzieciaczkow z forum:-):-):-)
rymy super naprawde jakies ukryte talenty:tak::-)
ten filmik to ciekawe czy giertych widzial bo na 100%juz bylby wycofany:tak::laugh2:
nineczka grtuluje wygranej :tak::-)ja to nie pamietam zebym cokolwiek kiedys wygrala:confused:

U nas spózżniony dzień dziecka wiec i życzenia są spóżnione:-)
ale za to jaki był, kupiliśmy Zuzi huśtawkę wiec radocha na całego, a wczoraj poszliśmy na wesołe miasteczko i Zuzia jeżdziła po raz pierwszy na karuzeli, podobało jej sie bardzo, szczególnie jak ja tatuś wywiózł najwyżej jak sie dało:-)a mamusia bojaca tylko mogła prosic żeby nie tak wysoko:eek:(sama mam lek wysokosci)fajnie było.Dziecko zadowolone, wybawione spało jak zabite:-)Super było nam tez sie podobało, taki powrót do przeszłosci:-)

ach jesli sie nie myle to polu twoja maja skonczyla dwa dni temu polroczku:-)
wszystkiego najlepszego dla majeczki:-):-):-):-)

Kurcze, ja też jakoś przeoczyłam :zawstydzona/y:
Spóźnione ale szczere : WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MAJECZKI - rośnij duża okrąglutka ;-)Uśmiechaj się często i miej pociechę z rodziców :tak:;-)
Oliwka na Dzień Dziecka dostała ciuszki (od chrzestnej), zabawki w liczbie dwie od nas (młotek i radio z little tikes) i od Dziadków (moich rodziców) huśtawkę.Chyba zadowolona z prezentów.A huśtawka super - zwłaszcza jak muszę zmywać :-DOliwka sobie siedzi i się bawi a ja szoruję gary :laugh2:

reklama
Do góry