reklama
Mam nadzieje, ze pospalas choc troszke.
A mysmy wczoraj wreszcie odwiedzili Zoo:-)
Jednak nawet tam mojego malza nie chcieli, wiec mecze sie z nim dalej;-)
Ale bylo super
Moj Malutek gadal do zwierzatek, siedzial na dinozaurach, wyciagal do nich male lapki, trzeba go bylo bardzo pilnowac, ale najbardziej podobaly mu sie tlumy dzieci
Najfajniejszy byl jak juz zauwzyl zwierzatko, oczy robily mu sie jak spodki, wyprezal sie, skakal w wozku albo na rekach, gadal do nich i trzepal lapkami.No super:-)Najbardziej podobaly mu sie koniki, osiolki i wszelkie antylopy, malpki, slonie i zyrafy.Nie bylismy dlugo bo Karolek sie zmeczyl. Wieczorem na troszke poszlismy sobie na festyn
Wiec mila rodzinna sobota.Oby jak najczesciej takie dni byly

A mysmy wczoraj wreszcie odwiedzili Zoo:-)
Jednak nawet tam mojego malza nie chcieli, wiec mecze sie z nim dalej;-)
Ale bylo super

aniii
aaaaa Kotki dwa...
ech to super. a ja jestem po weselu. padnięta i niewyspana...Lilka zniosła dzielnie. z soboty na niedzielę została z moją koleżanką którą widziała ze trzy razy w życiu i myślałam że szybko wrócę a tu taka niespodzianka. moje dziecko rozchachane, ucieszone i w ogóle wniebowzięte. padła o 22 i tak spała do 6.30...tuż przed naszym powrotem się obudziła. w niedzielę została z moją ciocią której też za bardzo nie zna to myślałam że już w ogóle kaplica...drugi wieczór bez mamy to za dużo. a tu...nawet nie zapłakała...mało tego mleka wypiła dwa razy więcej jak mi, całą herbatkę. hmmmmm. w takim razie nadaje się do pilnowania przez obcych

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTóW 

zoo to swietna zabawa dla dziecka.moja paulinka uwielbia tam chodzic,a najbardziej lubi zagrode z kozami ,bo chodza samopas i mozna poglaskac
(biedne te kozay jak wpadnie caly tlum dzieciakow)
aniii super ,ze lilcia byla taka grzeczna,moglas sobie odpoczac i teraz wiesz,ze spokojnie mozesz ja z kims zostawic
dziekujemy za zyczenia i od nas tez najlepsze zyczonka dla wszystkich solenizantow.calujemy kubusia naszego rownodniowca:-):-):-):-):-).

aniii super ,ze lilcia byla taka grzeczna,moglas sobie odpoczac i teraz wiesz,ze spokojnie mozesz ja z kims zostawic

dziekujemy za zyczenia i od nas tez najlepsze zyczonka dla wszystkich solenizantow.calujemy kubusia naszego rownodniowca:-):-):-):-):-).
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Zgadzam się z Ewą. Mojej małej podczas pobytu w holenderskim safari park w zagrodzie dla kóz jedna z mieszkanek wylizała całe stopy, potem nogi a na końcu uszczęśliwiona Majka włożyła jej dłoń do pyska...Śmiechu było, a potem krzyku co niemiara, jak chcieliśmy wyjść..