reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
Dorotko, Oliwka to był numer 1 całej imprezy :-D.Jak zaproszeni goście wchodzili do USC to było słychać tylko: Oliwka, jaka ty piękna dzisiaj jesteś, jaka wystrojona, jaka elegancka. A o mnie jakby zapomnieli :sorry2:, he he.

a ja znowu sobie zrobiłam kłopot. 2.02 idę na imprezę karnawałową i znów mam problem z przebraniem...no właśnie...nie miała baba kłopotu:wściekła/y:

Oj wyobrazam sobie Oliwke ktora zbiera pochwaly na temat wygladu ktore naleza sie pannie mlodej ;-) GRATULACJE INNA!

Aniii zaraz Cie trzepne! Ja bym sama polazla na taka imprezke ale z wieeelu powodow nie moge. Wiec sprawa pzrebrania to raczej zaden kolpot...nim uplynie ten dzien bedziesz wiedziec mniej wiecej za co sie przebierzesz ;-)

reklama
Do góry