Aniii przebranie to pestka, my sylwestra mielismy kostiumowego wkleje fotki w strojach moze cos sobie wybierzesz, ja mam pomysłów na przebranie mnostwo sluze pomoca. Inna jeszcze raz gratuluje
:-)
a jezeli chodzi o swatanie to ja uwazam ze impreza to fajny pomysl, ale nie mozna kogos zmuszac opowiadac o tej drugiej niby idealnej polowce, nagabywac bo to dziala w druga strone zamiast zainteresowania pojawia sie ochota ucieczki, wiem z autopsji chcieli mnie wyswatac i nie wyszlo bo ciagle o niczym innym nie slyszalam
:-)a jezeli chodzi o swatanie to ja uwazam ze impreza to fajny pomysl, ale nie mozna kogos zmuszac opowiadac o tej drugiej niby idealnej polowce, nagabywac bo to dziala w druga strone zamiast zainteresowania pojawia sie ochota ucieczki, wiem z autopsji chcieli mnie wyswatac i nie wyszlo bo ciagle o niczym innym nie slyszalam

Wzięłam dzień wolnego w pracy, bo to wyjście na 3 h, zachodzę, czekam grzecznie w kolejce, wchodzę, zaczynam rozbierać małą a pielęgniara do mnie, że ona -ups!- terminy pomyliła i mam przyjść 27 lutego
Chyba zapłacę, bo nie wiem jak utrzymam kurdupla na rękach jak ona 3 razy będzie kłuła