reklama
Mam nadzieje że mówicie o Wrocławskim ZOO bo ja bym sie chętnie wybrała
:-):-):-):-)a kasa raz jest raz jej nie ma, u mnie raczej to drugie ale jakoś żyje i moim skromnym zdaniem inne sprawy są ważniejsze
kasa sie przydaje, wrecz jest potrzebna ale zawsze sie da ja zorganizowac jakoś
:-):-):-):-)a kasa raz jest raz jej nie ma, u mnie raczej to drugie ale jakoś żyje i moim skromnym zdaniem inne sprawy są ważniejsze
kasa sie przydaje, wrecz jest potrzebna ale zawsze sie da ja zorganizowac jakoś
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Kurczę, Bara, niestety, mówimy o chorzowskim zoo
. Ale może i do wrocławskiego kiedyś się wybierzemy
;-)
A jeśli chodzi o kasę, to ja zazwyczaj tak szaleję, jeśli chodzi o rzeczy dla Oliwki. Ostatnio nawet usłyszałam, że mogłabym w końcu sobie coś do ubrania kupić, a nie tylko Oliwka, Oliwka, Oliwka... No, taki odchył maleńki
A wiem też co znaczy nie mieć kasy, bo moja mama utrzymywała 5-osobową rodzinę za 1200-1300 zł...
. Ale może i do wrocławskiego kiedyś się wybierzemy
;-)A jeśli chodzi o kasę, to ja zazwyczaj tak szaleję, jeśli chodzi o rzeczy dla Oliwki. Ostatnio nawet usłyszałam, że mogłabym w końcu sobie coś do ubrania kupić, a nie tylko Oliwka, Oliwka, Oliwka... No, taki odchył maleńki

A wiem też co znaczy nie mieć kasy, bo moja mama utrzymywała 5-osobową rodzinę za 1200-1300 zł...
sikoreczka79
Fanka BB :)
łoj a w Chorzowie zoo nie moze byc
bo tam nam troszkę bliżej

bo tam nam troszkę bliżej

M
maja33
Gość
oj ja tez sie chetnie wybiore do zoo Marta juz byla dwa razy ale za bardzo chyba nie pamieta 

Kasa to rzecz nabyta
Szczęścia nie daje ale bez niej żle
Inna kup sobie cos kup
Ale ja tez mam takie zboczenie, Małz mnie chamuje troszeczke bo jakby nie to miałby mnóstwo niepotrzebnych rzeczowników;-)A ja wyglądałabym jak lumpek:-):-):-)Buhahahahahahahahahha
A mówimy o chorzowskim Zoo bo nam bliżej
Zamieżamy zamknąc tam listopadziatka z małpkami a same iść na balange

A własnie Paweł powiedział,że pojedzie z nami jak.....UBIERZECIE MINIÓWKI

Szczęścia nie daje ale bez niej żle

Inna kup sobie cos kup
Ale ja tez mam takie zboczenie, Małz mnie chamuje troszeczke bo jakby nie to miałby mnóstwo niepotrzebnych rzeczowników;-)A ja wyglądałabym jak lumpek:-):-):-)BuhahahahahahahahahhaA mówimy o chorzowskim Zoo bo nam bliżej

Zamieżamy zamknąc tam listopadziatka z małpkami a same iść na balange

A własnie Paweł powiedział,że pojedzie z nami jak.....UBIERZECIE MINIÓWKI

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bodzia, ja to nie będę miała wyjścia i będę musiała ciągnąć małża ze sobą
. Bo co jak co, ale po Śląsku poruszać się samochodem to dla mnie póki co niewykonalne
. A wolałabym nie spowodować jakiegoś wypadku. ;-)
A!!! Miniówki nie założę
. Bo co jak co, ale po Śląsku poruszać się samochodem to dla mnie póki co niewykonalne
. A wolałabym nie spowodować jakiegoś wypadku. ;-)A!!! Miniówki nie założę

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Miniówki powiadasz!
Ale czy ty wiesz jak ciężko za małpiatkami ganiac i pilnowac co by tyłek nie wystawał

Moje zakupy ubaraniowe też zazwyczaj są mniejszych rozmiarów
No ale ostatnio zrobiłam bunt i ubieram siebie, bo młodych ciuffy same z szafek wypadają
Ale czy ty wiesz jak ciężko za małpiatkami ganiac i pilnowac co by tyłek nie wystawał

Moje zakupy ubaraniowe też zazwyczaj są mniejszych rozmiarów
No ale ostatnio zrobiłam bunt i ubieram siebie, bo młodych ciuffy same z szafek wypadają