reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

A ja dziś przemokłam do suchej niktki brrr
Ale zadzwoniła moja babcia,że ma dla Lola 50 zł więc trzeba to było wykorzystać:rofl2:Moja babcia jest niestety alkoholiczką wić jak daje cos dla Małego to ja jade...
no i pojechaliśmy do Bytomia.Zjedliśmy dobry obiad, Karollo dotsł więcej kasy, babcia była dziś koffana.W Bytomiu jest fantastyczny komis i uparłam się,żeby go odwiedzić.No i odwiedziłam:kalosze, kurtka przeciwdeszczowa, ogrodniki i super zabawka.Zostało na niekapek, bo Lola się rozwalił i jeszcze cos mam w portfelu.Ale...przypłaciłam ta wycieczke przemoczonymi na maksa butaki i spodniami i wyziębieniem.Ale czego nie robi się dla dziecka;-)

reklama
Kurde, Bodzia, aż mi się głupio zrobiło jak Twojego posta przeczytałam :zawstydzona/y: Wiem co to alkoholizm w rodzinie (mój tato jest niepijącym alkoholikiem, ale zaledwie od 3 lat). Ale jak przeczytałam o tym rozwalającym się kubku Lola... Boszzzeee... Naprawde mi wstyd... Bo Oliwka ma 3 kubki niekapki i ja narzekam że za mało... Jej, jaka ja DURNA jestem... Kretynka i tyle... No debil po prostu :crazy:

Martyna no ja Cie trzasne po prostu!!!!!!Karollo miał z czego pić:tak::tak:I ja nie narzekam.Jeśc ma co, ubranka ma cudne(mnie się podobają), stać nas na małe szaleństwo czasem:rofl2:A przede wszystkim mam MNÓSTWO MIŁOŚCI.Teraz to mnie się głupio zrobiło...Bo ja nie pisałm tego po to żebyście miały wyrzuty jakies czy się liowały...Kupiłabym mu kubek i tak...Tylko pewnie tanszy ja chciałam z Aventu bo nie przeciekają...Ja pisałam jaka ze mnie wariatka,że dla kubka jechałam w oberwaniu chmur.Qurcze nie jest zle.Po prostu cięższy miesiąc i tyle.Dziewczyno aż mi sie płakac chce...Ja nie chciałam,żebys się tak czuła....Może nie ma mnóstwo kasy i trzeba czasem przyoszczędzic ale za to moge byc z Małym w domu.Coś za coś i jak to wiem....I jestem szczęśliwa tylko czasem...Ach mam łzy w oczach..Jesteś taka koffana...

Oj, Bodzia, no przecież ja widzę na zdjęciach, że Karollo pięknie ubrany, widać po nim że ma co jeść ;-). A że miłości u Was dużo to nawet nie muszę pisać :tak:

A kubki z aventu przeciekają :sorry2:. Zwłaszcza po kilku upadkach :laugh2:

Te z canpola przeciekają bez upadków;-);-):-D:-DNo i ja tego mojego zakręcic nie umiem:rofl2::rofl2:
Oj najchętniej bym Cię uściskała po prostu.Choć daj dziuba:-D:-D
A je to mnie to wyglada ja pączek:rofl2::rofl2:

Oj kobitki, jesteście szalone :-):-), wiadomo różnie to bywa w życiu, ale trzeba się cieszyć tym co się ma, a Bodzia jest tego pięknym przykładem. Trzymam kciuki żebyś się bidulko nie rozchorowała po tym przemoczeniu, ale my-mamy jesteśmy nie do zdarcia, więc będzie ok :tak::tak:
Inna, Bodzinka - ogromniaste buziaczki dla Was!!! :-D

Te z canpola przeciekają bez upadków;-);-):-D:-DNo i ja tego mojego zakręcic nie umiem:rofl2::rofl2:
Oj najchętniej bym Cię uściskała po prostu.Choć daj dziuba:-D:-D
A je to mnie to wyglada ja pączek:rofl2::rofl2:
Oj, już niedługo do zoo pójdziemy to będziesz mogła mnie uściskać :tak::-D. Tzn. niekoniecznie w zoo, ale jak sie zoabczymy :laugh2:. Tylko już teraz mam prośbę - obiecaj że zrobisz wszystko żeby mnie tam nie zamknęli :-D:rofl2:

No co Ty:rofl2:JA marze żeby nas zamkneli a facetów z dziećmi wyrzucili:rofl2::rofl2:I tak z tydzień...Nad jakimś bajorkiem Ufff..Ale jak nie chcesz to dobra, zrobimy Ci tatuaz "Ręce precz, własnośc Oliwki" i nikt Cie nie zamknie:-p:-p:-p:-p

Hihi! Jesteście nieżmoliwe:rofl2: A ja myślałam że wtym zoo to wypatrzymy jakąś przytulną klateczkę i umieścimy w niej nasze dzieciarstwo:-p Wikt i opierunek miałyby zapewniony:-D

reklama
Do góry