reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Ale wyskoczyłam z tym M jak miłość :baffled:.Zapomniałam, że dzisiaj Barwy szczęścia :sorry2:.No, ale to też oglądam :-D.Teraz czekam na Na wspólnej, Jacek walczy z Oliwką, bo się obudziła i jęczy strasznie :baffled:.
ewa, ja też się zastanawiałam nad tym wózkiem, ale ostatecznie wybraliśmy Coneco Traffic, dlatego, że ma bardzo fajną, długą budkę :tak:.Ale ten Chicco też mi się podobał :tak:

reklama
O mamo :szok: Jakie szaleństwo zakupowe ...
Małż usypia małą ale coś mu nie idzie więc zaraz będzie: "Agnieszka!!!!" i popędzę na ratunek. Już odliczam ;-)
Ewa - fajny ten wózeczek :tak:

Dziewczynki szalejecie, szalejecie;-)Ja się zasadzam na kiecke i powoli urabiam chłopa:tak::tak:Kupi mi tylko jesze o tym nie wie:-p:-p
Ewa bardzo fajny wózeczek:tak:Super,że dzieciaczki zdrowe:-D:-D:-D
Inna jeszcze Ci Playa brakuje.Mi Paweł w playu samsunga kupił, tylko nie pamiętam modelu:-p:-pAle teraz możemy sobie urządać videorozmowy.Fajnisty bajer.
Inna pokazuj obrączki:happy2:

Zapomniałam się odmeldować:-)Jedziemy dziś do Bytomia poodwiedzać, babcie, prabacie i praprababcie, i dziadka i może przy okazjii wujka bo mieszka niedaleko.UFFF Będzie wesoło:tak::-D
Lolo obudził się dziś o 7 taki szczęśliwy, wyspany, od razu zaczął gadać, wstał z łóżka i do zabawek, nawet nie spojrzał na swoją sprzątającą matke.Uwielbiam jak taki się budzi:-):-)

O, faktycznie, Play mi z głowy wyleciał :baffled:.Nie, to jednak wystarczą mi te 2 telefony, z 4 ciężko będzie się poruszać, zwłaszcza, że ja nigdy nie noszę żadnej torebki ani nic ;-).
Bodzinka, mój też ma wideokonferencję, ale nie mam nikogo znajomego co też miałby taki bajer :baffled:.
Obrączki już próbuję fotografować :tak:
Miłego wyjazdu, Bodzinka :-)

Inna ale mnie rozbawiłaś tym szaleństwem zakupowym. Jednak MM miała rację " Pieniądze szczęścia nie dają, ale zakupy i owszem":-)

eeeee tam...mi tam pieniądze dają szczęście...nie lubię tego powiedzenia /sory Cynomonka;-)/
Ewa super że dzieciaczki zdrowe, Inna taaaaakie zakupy przed świętami:szok:....gratuluję zakupu obrączek...Bodzinka fajnie że wyrwiesz się od codzienności...miłego pobytu u rodzinki.

Dawno mnie tu nie było. Fajnie tak sobie poplotkować. Majka zaczęła wymuszanie i udawanie i jak włączam komputer to zaczyna być bardzo nieszczęśliwa, płacze (udaje, ale jednak) wisi na mnie, więc nie włączam....Terrorystka!! Niedługo pójdzie do żłobka to odetchnę (hahahaha). A Wy co? Zawsze takie kochające i mogące z dziećmi od rana do później nocy się bawić? Nie wierzę!

reklama
Polu,jak ja bym miała z Oliwką od rana do wieczora bez przerwy siedzieć, bawić się, itd. to już dawno wywieźli by mnie w takim białym wdzianku ;-).Na szczęście Oliwka nadal nie wymaga mojej obecności przy swoich zabawach, więc mam czas posiedzieć przed kompem.Pewnie gdybym chciała robić inne rzeczy też nie byłoby problemu, ale jakoś tylk oten komputer mnie kusi.;-)
I wiecie co nie umiem normalnie sfotografować tych obrączek, bo światło się odbija.A jak postawię w jakimś ciemniejszym miejscu to włącza mi się lampa błyskowa i w ogóle ich nie widać :baffled:

Do góry