Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzech lekarzy mnie badało i trzech powiedziało ze to od rosnacej macicyJa bym skonsultowała z innym lekarzem, może to nie dziecko uciska na nerkę a cos innego się dzieje? To nie jest tak wysoka ciąża, żeby dziecko nie zmieniało pozycji i ciągle powodowało ból.
Taaak, urolog badał.Ile ja się nabrałam paracetu w ciążyniestety miałam tak okropne migreny
a co do nerki ja bym poszła w ogóle np do rodzinnego. Badania moczu są w normie tak?
Idź do fizjo, może coś podpowie.Lekarz mówił że to od macicy oraz od tego że dziecko uciska mi na narządy a ja się tak martwię straszniez dzieckiem wszystko dobrze ale ja przez to że cały Czas zle się czuje to już psychicznie zaczynam zle się czuc
Byłam przebadana przez trzech lekarzy i wszystko bardzo dobrze. Wyniki bardzo dobre, brzuch dobry.Ja bym skonsultowała z innym lekarzem, może to nie dziecko uciska na nerkę a cos innego się dzieje? To nie jest tak wysoka ciąża, żeby dziecko nie zmieniało pozycji i ciągle powodowało ból.
A te skurcze przepowiadające w 26 tygodniu to nie za szybko?Akurat nospa jest gorsza od paracetamolu. To jest tak wczesny etap ciazy, że nic nie powinno Ci uciskać, ja ledwo brzuch mialam na tym etapie. Może masz skurcze przepowiadające, a nie ból z powodu dziecka, które waży kilkaset gramów zaledwie
I brałaś na to paracetamol?Niekoniecznie.
Mnie brzuch bolal caly 2 trym, tak że czasem płakałam z bólu, samo przeszło jakoś koło 30 tc