reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
anula86@ jesteś już może na liście w Bocianie? bo to już gdzieś na czasie powinnaś się znaleźć, jestem ciekawa ile rzeczywiście to trwa, my dopiero w piątek składamy podanie, papiery już na nas czekają w Parensie, ale nie mieliśmy możliwości jechać wcześniej do Rz-wa. I jeszcze jedno mam pytanie, z dużym wyprzedzeniem trzeba zapisywać się do dr Mr tzn. bo pani w recepcji powiedziała żeby zadzwonić jak będę w pierwszym dniu cyklu to mnie do piątego zarejestrują

do dziewczyn, które przenoszą się do Bociana macie jakieś fajne linki z forami ze stronek o Bocianie, parach przechodzących tam zabieg, personelu itp?

a wszystkim nowym staraczkom życzę jak najmniej perypeti związanych z leczeniem i szybkiego zaciążenia:-)

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny mam do Was pytanie:przygotowując sie do IUI robi sie badania min,wymazy a nastepnie badania hormonów tak??czyli z krwi badania moje i mojego M??bo teraz to sama nie wiem czy dobrze mysle czy zle :baffled:.Dajcie znać pozdrawiam

Aga ja tez sie przygotowuje do iui. miałam robione posiewy i kobitki mam juz wyniki nie ma zadnej bakterii ani grzybka i aga z tego co zrozumialam to nie hormony tylko wirusy sie robi przed iui, hiv, zoltaczka i pare innych 140 od osoby. Ja ide w poniedziałek ;) a w środę wizyta i dr M i zobaczymy co dalej

aga138 robicie razem z mężem badania z krwi na wirusy zapalenia wątroby(HCV, HBS), HIV, kiły i ty jeszcze robisz wymazy z pochwy i posiewy

hej faro ja składałam podanie o zmianę w tym samy dniu co anula ale będę dzwoniła jutro bo wizytę mam w poniedziałek i żeby tak ciągle nie wydzwaniać :zawstydzona/y: jeśli nie będziemy przeniesieni to lipa :shocked2: bo będzie trzeba czekać do następnego cyklu.
A do dr Mr nie było problemu z wizytami z tego co pamiętam to ja dzwoniłam w czw i wizyta na wt i wtedy jeszcze chciałam wizytę po anuli i też nie było problemu.

hej dziewczynki. dziekuje za dodanie mi otuchy :) miałyscie racje ze nie było sie czego bać. Pan doktor M bardzo miły i wszytsko wyjasnił mi co i jak i jakie badania przedemna. Zrobił wymazy i kazał zrobic seminogram no i przepisał clostilbegyt a potem na usg i obserwacje. zobaczymy co z tego bedzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny:)
Mam do Was takie dziwne pytanie. Czy wy jak idziecie na wizytę do Parens to za każdym razem zakładacie do badania fartuszek ? Ja zawsze staram się iść do lekarza w długiej tunice i jeszcze zakładanie tego dużego i długiego fartuszka czuje się dziwnie.

Do góry