reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Witam Cię Katrin,
U mnie pierwsza wizyta w Parensie dopiero przedemna ale nie mialam juz przyjemnosc poznać doktora. Ty bedziesz podchodzisz do IUI? ja do pierwszego IUI powinnam w tym miesiacu podchodzic jak owu bedzie z dobrego jajnika, takze bedzie nam razniej, oczywsicie jak ty tez podchodzisz:-) Jutro mam miec wyniki posiewów mam nadzieje ze nie bedzie zadnej bakterii ani nic.
co do leków to ci nie pomogę ale ktoras z kobitek na pewno cos ci powie.

reklama
Witaj Milena,
Jak na razie nie będę miała IUI. Zażywam leki na stymulacje w poniedziałek byłam na monitoringu l jak na razie pęcherzyki są bardzo malutkie. Kazał mi przyjść w następny poniedziałek i jak będą duże to będę musiała zrobić sobie zastrzyk na pękniecie i starać się o dzidziusia. Jak nasze starania przez dwa miesiące nie pomogą to będę musiała iść na laparoskopię. Trzymam kciuki za dobre wyniki badan bądź dobrej myśli na pewno się uda:)

Ja chodziłam do Tomasza Kluz. On mi zrobil histeroskopie i laparoskopie. Az w koncu mnie wyslal do magonia i czekam na wizytę od polowy stycznia bo na pierwsza wizyte sie dlugo czeka. Zalamalam sie ze tak dlugo i poszlam do niego do profamilii i pozlecał mi badania takie co przed inseminacja. Nie wiem czego odrazu nie poszłam do parensa z kluza bylam zadowolona tyle ze czasu dlugo to mi zajelo a w parensie moze by szybciej to wszystko poszło ale to takie gdybanie.

Ja tez zwlekałam i trochę żałuje ze wcześniej nie poszłam do Parens.Moja wcześniejsza pani ginekolog od razu mi powiedziała żebym do dr Magonia poszła.Nic innego nam nie pozostało jak cierpliwie leczyć się. W końcu jesteśmy w rękach u dobrego specjalisty.:-)
A powiedz mi jak wyglądała laparoskopia i czy to bolesny zabieg? bo trochę jestem przerażona.

Nic strasznego, ból znosny tylko po operacji człowiek taki przymroczony. Ja tak z tydzień czułam takie jakby napięcie w brzuchu i wzdenty mialam. Dodatkowo tak jakby nie moglam całego oddechu wziąść bo jakby mnie cos trzymalo. I troche szwy trzymaly i tak do konca sie nie moglam wyprostowac a i jeszcze jak za duzo pochodzilam to jednak bolalo ale do wytrzymania. Lekarz to odrazu kazal nam sie strac juz 4 dni po probowalismy

reklama
Kobitki pewnie sledzicie forum iui ale musze to napisać bo to moja nadzieja.
Dziewczyna z tamtego forum zaszła po pierwszym iui. Normalnie szok
Mam nadzieje ze będę pierwsza z parensa na tym forum ;)

Do góry