Witam wszystkie nowe kobietki, :-)
faro ja dzwoniłam do Bociana w poniedziałek i pani mówiła że jeszcze mnie na liście nie ma i żeby dzwonić w przyszłym tygodniu, ja oświadczenie w Parens pisałam 17.02 a p.Ela mówiła że jutro tj 18.02 pójdzie do biura na Jabłońskiego, nie ma problemu z rejestracją do dr Mr. ja dostaniesz @ zadzwoń i powiedz że ty pierwszy raz na wizytę chcesz się umówić i że masz 1dc, w razie jak cię umówi na 14 albo później to zapytaj czy możesz przyjechać 2 godz wcześniej na badania, i wtedy na wizytę pójdziesz już z wynikami swoimi i m, w każdym bądź razie na wizytę trzeba się zgłosić miedzy 2-5dc, kiedy planujesz wyjazd ???
aga mój m robił tylko seminogram, a ja oprócz hormonów i wymazów to HBS Ag, HIV, Anty HCV, WR(OWA, VDRL, USR), CMV IgM, i te wszystkie skróty to m też robił
goyah jak będziesz dzwoniła do Bociana daj znać co pani powiedziała, ty na 10.03 masz wizyte? a są już wyniki twojego m ?
katrin ja tylko raz założyłam kapcie a fartuszka nigdy nie miałam, czasami mi głupio było stać z gołą d***

przed dr ale to już moja wina mogłam pomyśleć i ubrać coś dłuższego na wizytę
milena a czy te wyniki co podałaś to są w % ? mój m jak miał to były wszystkie w % np ruch A,B,C,D, morfologia jest ok 4%, a jeśli chodzi o leki na stymulację to zależeć będzie od twojego organizmu tzn jak sam produkuje jajeczka to obędzie się bez leków, ale zazwyczaj lekarze przepisują, może dr M będzie chciał najpierw zobaczyć ile bez "wspomagaczy" wyprodukujesz a dopiero później zaleci np. aromek, ale na pęknięcie raczej dostaniesz żeby za szybko nie pękły