reklama

parens rzeszów

reklama
Czerwona Oliwko u mnie po staremu, czyli znowu torbiel:-Dmam brać orgametril, później anty. Gdzieś koło 7 kwietnia planuje się zapisać na kolejną wizytę. Mam nadzieję, że już będzie po torbieli, bo trochę się mi spieszy:) A Ty jak zapisałaś się już na wizytę?

hej dziewczyny jeśli mogę to opiszę nasz wypad do bociana.
Zaskoczona byłam bardzo bo wizytę mieliśmy na 10.20 a byliśmy już po 9 i ponieważ lekarz był wolny więc nie było problemu aby nas przyjął :happy2: po usg i rozmowie zapytał czy zaczynamy więc rozpiskę leków dostałam:
Puregon 225j przez 7 dni od dzisiaj (1600zł),
Cetrotide 3 ampułki na ostatnie dni stymulacji (360zł),
Encorton 2x1 ciągle
Tinidazolum po 4 tabletki dla mnie i m.
Badania m wyszło w porządku :)
Dzisiaj też od razu pobrali nam krew na badania wirusologiczne. Pielęgniarka wytłumaczyła jeszcze raz co kiedy brać i jak korzystać z pena i od razu zrobiła mi pierwszy zastrzyk w klinice.
Następna wizyta w pon 17.03 na około 8 dni
Także zobaczymy co z tego się wykluje :blink:
Na szczęście mieliśmy wizytę rano bo się okazało, że dzisiaj był protest traktorzystów koło Łosic przed południem i jechało ich chyba ze 40 więc korki po drodze :baffled: tak też się może zdarzyć...

dr Mr powiedział, że wyniki są dobre i tyle wiemy bo to co w tych wynikach to czarn magia :-D
moje amh 2,6 więc pewnie dlatego dawki mam większe i punkcja powiedział, że środa lub czwartek następnego tygodnia więc pewnie przewiduje jeszcze dzień stymulacji...

Czerwona Oliwko u mnie po staremu, czyli znowu torbiel:-Dmam brać orgametril, później anty. Gdzieś koło 7 kwietnia planuje się zapisać na kolejną wizytę. Mam nadzieję, że już będzie po torbieli, bo trochę się mi spieszy:) A Ty jak zapisałaś się już na wizytę?

anikola zwalczysz torbiel i wszystko bedzie ok. A jaki plan? po anty stymulacja ?
Ja pod koniec marca mam wizyte i pewnie przy kolejnej @ bedę miała anty. Taki bynajmniej był plan na ostatniej wizycie w lutym..

anula, goyah jak czytam dziewczyny, że u Was wszystko przebiega tak szybko, to podbudowuje i jestem pełna nadziei, powiedzcie mi jeszcze pierwsza wizyta u dr Mr to koszt 250 zł i czy trzeba być na czczo bo przecież badania
goyah trzymam mocno kciuki za powodzenie, słyszałam, że bociany już są w drodze z ciepłych krajów, a na podlasiu największe skupisko bocianów w Polsce, to nie może się nie udać:-D

reklama
Bocianki życzę owocnych stymulacji:) Czerwona Oliwko dr powiedział, że prawdopodobnie w następnym miesiącu ruszy, ale to wiadomo pod warunkiem, że nic nie stanie na przeszkodzie. Ja jeszcze po wizycie dzwoniłam do Parens ( jak zwykle mam tysiąc myśli po wizycie a w czasie o połowie zapominam, co miałam spytać:-D)upewnić się czy jeśli w następnym cyklu cholerstwo mi się nie wchłonie to czy będzie nadal miejsce na mnie czekać i Pani Ela powiedziała, że narazie tak, więc miejmy nadzieję, że w następnym miesiącu zacznę. Uświadomiłam sobie dziś, że chyba jestem uzależniona od hormonów:-( od prawie 3 lat ciągle coś brałam i dopiero w zeszłym miesiącu była przerwa od leków i ciągłe bóle głowy, osłabienie a od wczoraj znowu biorę leki i jak ręką odjął, czuje się znakomicie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry