reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
Czerwona Oliwko u mnie po staremu, czyli znowu torbiel:-Dmam brać orgametril, później anty. Gdzieś koło 7 kwietnia planuje się zapisać na kolejną wizytę. Mam nadzieję, że już będzie po torbieli, bo trochę się mi spieszy:) A Ty jak zapisałaś się już na wizytę?

hej dziewczyny jeśli mogę to opiszę nasz wypad do bociana.
Zaskoczona byłam bardzo bo wizytę mieliśmy na 10.20 a byliśmy już po 9 i ponieważ lekarz był wolny więc nie było problemu aby nas przyjął :happy2: po usg i rozmowie zapytał czy zaczynamy więc rozpiskę leków dostałam:
Puregon 225j przez 7 dni od dzisiaj (1600zł),
Cetrotide 3 ampułki na ostatnie dni stymulacji (360zł),
Encorton 2x1 ciągle
Tinidazolum po 4 tabletki dla mnie i m.
Badania m wyszło w porządku :)
Dzisiaj też od razu pobrali nam krew na badania wirusologiczne. Pielęgniarka wytłumaczyła jeszcze raz co kiedy brać i jak korzystać z pena i od razu zrobiła mi pierwszy zastrzyk w klinice.
Następna wizyta w pon 17.03 na około 8 dni
Także zobaczymy co z tego się wykluje :blink:
Na szczęście mieliśmy wizytę rano bo się okazało, że dzisiaj był protest traktorzystów koło Łosic przed południem i jechało ich chyba ze 40 więc korki po drodze :baffled: tak też się może zdarzyć...

dr Mr powiedział, że wyniki są dobre i tyle wiemy bo to co w tych wynikach to czarn magia :-D
moje amh 2,6 więc pewnie dlatego dawki mam większe i punkcja powiedział, że środa lub czwartek następnego tygodnia więc pewnie przewiduje jeszcze dzień stymulacji...

heh, dla mnie tez byla by czarna magia ale jak dr powiedzial ze ok to tak jest, szukalas juz noclegu ? goyah trzymam kciuki azebys ladne jajeczka znosila :-D

Patrzyłam na propozycje ale jutro zarezerwuje bo dzisiaj mi się już nie chciało
Hehe no oby jakieś wyszły

Czerwona Oliwko u mnie po staremu, czyli znowu torbiel:-Dmam brać orgametril, później anty. Gdzieś koło 7 kwietnia planuje się zapisać na kolejną wizytę. Mam nadzieję, że już będzie po torbieli, bo trochę się mi spieszy:) A Ty jak zapisałaś się już na wizytę?

anikola zwalczysz torbiel i wszystko bedzie ok. A jaki plan? po anty stymulacja ?
Ja pod koniec marca mam wizyte i pewnie przy kolejnej @ bedę miała anty. Taki bynajmniej był plan na ostatniej wizycie w lutym..

anula, goyah jak czytam dziewczyny, że u Was wszystko przebiega tak szybko, to podbudowuje i jestem pełna nadziei, powiedzcie mi jeszcze pierwsza wizyta u dr Mr to koszt 250 zł i czy trzeba być na czczo bo przecież badania
goyah trzymam mocno kciuki za powodzenie, słyszałam, że bociany już są w drodze z ciepłych krajów, a na podlasiu największe skupisko bocianów w Polsce, to nie może się nie udać:-D

reklama
Bocianki życzę owocnych stymulacji:) Czerwona Oliwko dr powiedział, że prawdopodobnie w następnym miesiącu ruszy, ale to wiadomo pod warunkiem, że nic nie stanie na przeszkodzie. Ja jeszcze po wizycie dzwoniłam do Parens ( jak zwykle mam tysiąc myśli po wizycie a w czasie o połowie zapominam, co miałam spytać:-D)upewnić się czy jeśli w następnym cyklu cholerstwo mi się nie wchłonie to czy będzie nadal miejsce na mnie czekać i Pani Ela powiedziała, że narazie tak, więc miejmy nadzieję, że w następnym miesiącu zacznę. Uświadomiłam sobie dziś, że chyba jestem uzależniona od hormonów:-( od prawie 3 lat ciągle coś brałam i dopiero w zeszłym miesiącu była przerwa od leków i ciągłe bóle głowy, osłabienie a od wczoraj znowu biorę leki i jak ręką odjął, czuje się znakomicie...

Do góry