reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

faro faktycznie gniazd bocianowych mija się baaardzo dużo :)
pierwsze podejście więc staram się nie denerwować i zobaczymy co z tego wyjdzie chociaż dr Mr powiedział, że moje endometrium nie jest jednolite no ale...
anikola, czerwona oliwko Wam też powodzenia i oby którakolwiek i gdziekolwiek nowinę przekazała :-D
a przede wszystkim czekamy ... joasik spokoju i cierpliwości :tak:

reklama
hej Dziewczynki!! Nie odzywałam się chwilę, ale mam ostatnio mega ciężkie dni w pracy i na nic nie mam czasu..

Anikola przykro mi, że znowu ta cholerna cysta się pojawiła!! mam nadzieję, że szybko zniknie i w kwietniu zaczniesz stymulacje...skoro tak jestes uzależniona od hormonów to tym razem życzę Ci aby to były hormony ciążowe :)

Goyah super, że u Ciebie tak wszystko poszło szybciutko i już zaczynasz stymulację :) za miesiąc będziesz się nam chwaliła II kreseczkami :)

A ja nadal czekam na przeniesienie do nowej kliniki, może w tym tygodniu będzie coś wiadomo, oby!!!

Joasik a jak TY się czujesz???????

Straszna nuda u nas na forum.
Kobitki doktorek wizyte mi odwolal. Wkur....jestem ze szok. Podobno do końca tygodnia go nie będzie. A mial mi rozpisac leki do inseminacji. Zalamka na dodatek wszystko mi sie poprzestawialo i dostalam @ w 22dc. No i jeszcze kolezanka w spontanicznej ciąży jest ;-) a co u was ruszmy cos to forum. Wy nie macie wizyt w tym tygodniu?

Milena jak byłam na wizycie to coś właśnie słyszałam, że dr ma nie być. Joasik no właśnie co u Ciebie? kiedy testujesz?trzymam kciuki

czesc dziewczyny, no lekka nuda u nas, a to dlatego ze na razie nic sie nie dzieje
joasik daj znac jak sie czujesz, my wszystkie trzymamy kciuki za ciebie :tak:
milena zeby cyklu nie stracic to idz do slowika, ja pamietam ze tez mialam kiedys taka sytuacje tylko ze pani w rejestracji uprzedzila mnie ze dr m nie bedzie i ze moze mnie zapisac do dr s.
nuna a kiedy skladalas oswiadczenie w parens ze zmiana ? ty na warszawke uderzasz ?

milena no wlasnie taki pytanie zadalam pani w recepcji i ona mowila ze nie koniecznie decyzja nalezy do mnie, jak chce to dr m przeprowadzi, ja jednak zdecydowalam sie na dr m troche go znalam i jakos tak swobodniej sie przy nim czulam :-)o ile mozna czuc sie swobodnie przy takim zabiegu ;-)

witam wreszcie jakieś poruszenie ;-)
wiosnę mamy cieplutko się zrobiło miejmy nadzieję, że bociany przylecą :-D wszędzie i do joasik najwcześniej

reklama
Do góry