reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Dzis z rana obudzil mnie telefon ze dzis go nie ma i jutro tez a w nastepnym tygodniu ma byc podobno.
Ktoras była u tej dr Homy albo cos o niej slyszala?

reklama
ja byłam raz pod nieobecność dr M było to an początku cyklu, sprawdziła czy nic nie zostało po poprzedniej stymulacji i przypisała leki na kolejną, pamietam tylko, że już czekałam na badanie usg zadzwonił jej telefon i przez dłuższą chwilę rozmawiała, a ja leżałam taka "rozwalona" na tej kozetce i czekałam, aż skończy rozmawiać trochę poczułam się tak nieswojo, poza wizyta przebiegała normalnie

czarne chmury u mnie dziewczyny:( jestem chora! dopiero dziś wstałam z łóżka. osłabienie, gorączka, ból głowy - wszystko mnie prześladuje. Co za pech! i to po transferze, jakby nie mogło mnie dopaść w innym terminie - tyle było na to czasu. W piątek mam kontrolę i wtedy się okaże czy będę mogła wyjść w niedzielę zatestować, ale to już chyba dla zasady. Nawet poprzednie porażki mnie tak nie dobiły jak to.

Milena ja w takim samym celu byłam raz u dr S pod nieobecność dr M. Też leki mi przepisał przed 2 inseminacją do której podchodziłam u dr M.

Dzieki wielkie kobitki za słowa otuchy bo rano to kiepsko bylo.
niczym na spokojnie to przetrawilam i umowilam sie do dr h to sie zryczalam jak glupia ale jak mowicie ze mozna tak i ze wy tak zrobilyscie jak go nie było to juz jestem spokojna. Dziekusy wielkieeeee

reklama
joasik nie myśl tak że niedzielne testowanie to formalność nono, bo zaraz zwołam resztę dziewczyn i będziemy krzyczały :angry: na ciebie, rozumiem że zła jesteś bo faktycznie chorubsko mogło przyjść przed transferem, no ale tego nie przewidzisz, trzymaj się i spokojnie dochodź do siebie, my i tak trzymamy kciuki i wierzymy :tak:
milena dr M nie zmieni do ciebie nastawienia tylko dlatego że poszłaś do innego lekarza, ja pamiętam że przed którąś iui byłam u niego na wizycie i mówił że jak zabieg wyjdzie w poniedziałek do on mi nie zrobi bo będzie na urlopie i wtedy do niego mówie że mam rozumieć że cykl stracony i wtedy mi powiedział że w żadnym wypadku nie możemy sobie na to pozwolić i żebym wtedy zapisała się do dr S albo pani dr H więc widzisz sam zaproponował, ale całe szczęście wyszło tak że dr M był, a i jeszcze tak mi się przypomniało jak mi zaproponował innego lekarza to ja mówie że ja nie chce bo wole pana dr i dr zaśmiał się i powiedział że jego dłońmi kieruje "ten na górze" i że nie ma znaczenia który dr wykonuje :tak:

Do góry