reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

No ja juz po. Mam 3 komoreczki ale Prof . powiedział ze nie sa za dobre:( czekamy do jutra. B

reklama
Kimka jakość dobra, zła - wyznacznik czego? powodzenia?? NIE!!!. Więc głowa do góry. Pamiętaj że to loteria i czasem te najsłabsze mają największą chęć życia:tak: Będzie dobrze, i pamiętaj że 3 to nie 1 !!! Trzymam kciuki i teraz zmykaj na coś dobrego do jedzenia!!! Trzeba się czasem nagradzać a nie tylko ciągle karać:-) Bo my dziewczyny już sporo przeszłyśmy i czasem myślę że najgorzej to jest ale z naszą psychiką. Rozmowa z psychologiem w takich sytuacjach jest bardzo dobra. Kimka ty w Warszawie podchodzisz do zabiegu??

Nie w Białymstoku w Artemidzie. No jakos tak z mezem nam sie humory popsuly po slowach dr. :/ kurcze, chyba musze isc na spacer bo w domu tylko myslimy...

Jak chcesz się spotkać to nie ma sprawy ja też jestem w Białym teraz. Nie ma się co dołować i izolować. Kimka wszystkie przechodzimy prawie przez to samo. I naprawdę jestem osobą dość optymistyczną i potrafię podnieść na duchu. :-) jak się zdecydujesz odezwij się na priva. Katrina już jest w białym i też się dzisiaj z nią spotykam.

Kimka głowa do góry!!! Jeszcze wszystko się może dobrze skońvczyć, pozytywne nastawienie jest najważniejsze! :)

Anikola no ja sama jestem ciekawa czy to dhea przyniesie jakieś efekty, mam brać do samej punkcji...

Dziewczynki ile przeważnie trwają Wasze stymulacje? chodzi mi o ilość dni...ja poprzednio miałam 10 dni i w 12 dniu miałam punkcję, ciekawa jestem jak jest u innych.

U mnie tez 12 dni trwala stymulacja a w 14 mialam punkcje, ale ja to dlugo mislam przez to niskie amh.

Ostatnia edycja:
Kimka,jak tam samopoczucie po punkcji? Odpoczywasz?

U mnie stymulacja - 8 dni, punkcja w 13dc (poprawiłam, bo się pomyliłam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry