rea jeśli masz ponad 1200 a na każdy pęcherzyk przypada 200-300 to nie jest źle, zwłaszcza jak już tutaj pisałam ja miałam 13 jajeczek a estradiol w 9dc był ponad 1500 a w dniu punkcji okazało się że jest ich 20 z czego 19 prawidłowych, wydaje mi się że do dn punkcji jeszcze coś podrośnie, więc bez obaw grunt żeby było 6 wspaniałej jakości tyle jest nam potrzebnych, mniejszy problem później co robić z resztą, bądź dobrej myśli ;-)
milena ja też jakoś tak reaguje na kliniki, żal że tyle par ma problem że walczy o dzidzie a co niektórzy mają na pstryknięcie palcem i później tego nie doceniają :-(a nie wspomnę o matkach które zabijają dzieci bo w tym przypadku to same epitety nasuwają się na język !!! jednym słowem świat jest niesprawiedliwy !!! niestety, ale wpływu na to nie mamy
kimka kciuki za jutrzejszy dzień,
milena ja też jakoś tak reaguje na kliniki, żal że tyle par ma problem że walczy o dzidzie a co niektórzy mają na pstryknięcie palcem i później tego nie doceniają :-(a nie wspomnę o matkach które zabijają dzieci bo w tym przypadku to same epitety nasuwają się na język !!! jednym słowem świat jest niesprawiedliwy !!! niestety, ale wpływu na to nie mamy
kimka kciuki za jutrzejszy dzień,