Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Kreacji mam już kilka dla Laury tylko bede musiała się zdecydować którą jej założyć, pewnie będzie to troszkę zalezało od pogody.

nie mówił, że nie założy;-)

aaaaa to zupełnie tak jak jaJa tez mam mnostwo gratow do sprzedania tylko jakos czasu brak,bo to fotki trzeba pstryknac,pomniejszyc,wkleic,opis zrobic...potem caly czas reke na pulsie trzymac,a tak w ogole to ja lewa z kompa jestem i tak cod ze na BB sobie radze:-)![]()
Teraz przeczytałam posta Jolki hehehe może my też sukienusię kupimy - faktycznie przesłodkie są a chłopakowi to się nie poszaleje spodenki i koszulka i wsio
. No my rowerek zamówiliśmy u moich rodziców i pewnie z Wojciem pójdę i z mamą kupić to go przymierzymy.
Może pomyśl o rozszerzeniu działalności - mam wrażenie, że lepiej byś na tym zarobiła niż w dotychczasowej pracy
Btw - gdy kupowałam szatkę do chrztu (ręcznie robioną - z Allegro) to dziewczyna dziergająca je powiedziała, że już od dość dawna tylko z tego się utrzymuje i ledwo daje radę z realizacją zamówień - robi do kilkudziesięciu tygodniowo. To daje naprawdę fajną kaskę, więc może i Ty pomyśl o takiej formie pracy? Ja strasznie żałuję, że mam dwie lewe ręce...