A
agik25
Gość
Ojjojoj i mi się udziela Wasz entuzjazm imprezowy
Imprezka będzie u moich rodziców w ogrodzie, dzisiaj moja mama stwierdziła, że KONIECZNIE muszą do urodzin zakupić taki namiot ogrodowy, będzie grill na pewno, myślałam żeby do tego namiotu baloniki poprzyczepiać, no i czapeczki dla wszystkich gości (będziemy wyglądać jak banda debilów
) Musze o tych bańkach pomyśleć...no i szampan dla dzieci musi być- dla wszystkich. Nie jestem za alkoholem na takiej imprezie.
Imprezka będzie u moich rodziców w ogrodzie, dzisiaj moja mama stwierdziła, że KONIECZNIE muszą do urodzin zakupić taki namiot ogrodowy, będzie grill na pewno, myślałam żeby do tego namiotu baloniki poprzyczepiać, no i czapeczki dla wszystkich gości (będziemy wyglądać jak banda debilów
) Musze o tych bańkach pomyśleć...no i szampan dla dzieci musi być- dla wszystkich. Nie jestem za alkoholem na takiej imprezie.

Co do alkoholu, to też jestem przeciwna, bo to dziecięca impreza, ale myślę że szampona za zdrówko trza wypić, ewentualnie po piwku dla koneserów. Natomiast żadnych mocnych alkoholi nie budziet. Zresztą, jak ktoś przyjedzie z dalszej rodziny, to i tak będzie zmotoryzowany i pić nie będzie. A rodzina od mojej strony to 100% abstynenci więc i tak nic nie będę stawiać.
- odpada. U nas będzie jednak tylko szampan dla dzieci.