Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wlasciwie nie znalam
bo co mozna powiedziec o czlowieku po miesiacu....ostatnio odzywal sie do mie tzn bardzo chcial pogadac ale sie nie dalam. znam te zagrywki...a co do niedorosniecia do roli ojca to tutaj tez tak bylo. staralam sie jakos na sile budowac ten zwiazek zeby Rafal mial tate ale nie dalo sie po prostu:-(on mnie sie w 3 miesiacu zapytal dlaczego jamnie mam brzucha jak inne ciezarne
bo jesli nie mam to znaczy ze nie jestem w ciazy ...szok po prostu
normalnie na intelektualiste trafilam ...
i z tego trzeba sie cieszyc, do mnie juz dotarlo ze bede sama i chyba nie jest mi z tym tak zle...
to okreslenie pasuje jak ulal
bo rozmawial z moim wspollokatorem bylym ze niby pracuje gdzies...a tak to wogole jest na testach w Polonii W-wa i niby obiecuja mu od stycznia ze dadza mu kontrakt ale cos dokumentow mu zalatwic nie moga...w kulki leca.jakby chcieli to by mu zalatwili pewnie.a teraz to nawet nie wiem co sie z nim dzieje dokladnie. tez tak myslalam zeby ktos odebral za mnie telefon po polsku i mowil ze nie rozumie, bo on prawie nic po polsku nie umie powiedziec.tylko nie wiem czy przejdzie...chociaz on jest taki madry ze moze przejdzie

jaki kolor ma dziecko takie mieszane jak sie rodzi?od razu taki jaki pozniej bedzie?czy np moze byc biale a pozniej ciemnieje?bo u mnie w domu trwa debata na ten temat...pytalam 2 ginekologow i 1 powiedzial ze rodzi sie takie jak ma byc tzn jak ma byc czekoladka to takie sie rodzi a ten drugi mowi ze zawsze sie biale rodzi a [pozniej w ciagu paru dni ciemnieje dopiero...jak to u Was bylo?bo ja juz sie nie chce tutaj klocic...mi to wsio ryba ale moja rodzinka sie kloci wiec wole zapytac Was bo Wy wiecie najlepiej jak wygladaly Wasze dzieci po porodzie

bo dla mnie wszystko jedno w sumie ale wszyscy zastanawiaja sie jaki bedzie kolor i kiedys poltke slyszelismy jakas ze dzieci sie zawsze biale rodza, tak wiec pozniej zapytalam sie mojego gina na wizycie i powiedzial ze bzdura, ze jesli ma byc ciemne to bedzie, przeciez sie nie urodzi biale a po nocy jak wstane bedzie czarne i nie poznam dziecka
na co moja bratowa powiedziala ze to nieprawda bo jej tata jest tez ginekologiem i mowi ze sie rodza biale a pozniej ciemnieja
wiec wolalam zapytac sie u zrodla
bo Ty wiesz chyba najlepiej jak to bylo a nie jakies historie, kto wie czy nie wymyslone tylko po to zeby miec racje po swojej stronie...wiec dziekuje Ci za odpowiedz