Domiska
Sierpniowa Mama'06
blond_20 jejku naprawde masz ciekawa historie !
:-( mam nadzieje ze humorek u Ciebie sie poprawi.. i wszystko sie jednak dobrze skonczy!!! no i zmien numer telefonu i juz cie nie bedzie nekal.. nie bedzie znal adresu Twojej mamy prawda?
i bedziesz miala spokoj od niego!
)
co do koloru skory Rafalka to faktycznie roznie to moze byc.. szczegolnie ze wiele afrykanczykow jest doslonie CZARNYCH.. jak heban
moj maz nie jest az tak ciemny
jes brazowiutki jak mleczna czekoladka :-) a nasza mala jest taka po srodku
wloski za to ma po tatusiu sliczneeeee bardzoooooo poskrecane loczki :d w ogole jest strasznie podobna do tatusia :-)
co tam u reszty naszych miedzynarodowych par?
:-( mam nadzieje ze humorek u Ciebie sie poprawi.. i wszystko sie jednak dobrze skonczy!!! no i zmien numer telefonu i juz cie nie bedzie nekal.. nie bedzie znal adresu Twojej mamy prawda?i bedziesz miala spokoj od niego!
co do koloru skory Rafalka to faktycznie roznie to moze byc.. szczegolnie ze wiele afrykanczykow jest doslonie CZARNYCH.. jak heban
moj maz nie jest az tak ciemny co tam u reszty naszych miedzynarodowych par?
okazalo sie ze dokumenty byly powodem tego poznania
dobrze ze to sie teraz okazalo.bo on jak tylko uslyszal ze w ciazy jestem to powiedzial-tak?to fajnie. to kiedy bierzemy slub?
no chyba go.......i jak zobaczyl ze nie chce to sie zmyl nbo powiedial ze on musi miec swoje dokumenty i jak nie ze mna to z inna.najpierw probowal mnie przekonywac, powiedzial ze ja i tak za niego wyjde