reklama

Październik 2008

reklama
Avialle super GRATULACJE tak dorodnego maleństwa. Fotka super
Antuanet24 takie dzieci nie wyczuwaj nas ciężarnych;-)
Aniaaa mi też co kalkulator to wychodzi między 30.X a 02.XI ale u gina wyszło 30 X i przy tym pozostaje:-p

Kaka82 wszytskie dolegliwości przejdą po porodzie:-D:-D (żarcik)Dasz rade kobito

Tak wczoraj nagadałysie o tym spaghetti ze własnie robie tzn sosik juz jest czas na makaronik.

kaka82 tylko przeprowadz taka męską rozmowe coby nie wzywał Cię zaczęsto:-D:-D Ale tak szczerze współczuje mam tych spotkań, mdłości itp. Ale pocieszające jest to ze to znak ze wasze brzdące rozwijaja sie:tak:

Mój brzuszek zaczyna się pojawiać:-) Jest minimalny i niewtajemniczeni jeszcze tego nie zauważają :-D
A nudności mam też tylko minimalne, wcale mi nie przeszkadzają, gorzej ze zgagą, ta małpa czasami daje mi się we znaki, ale wtedy kładę się na kanapie na wpółsiedząco i mija:tak:
Wizyty mam co 28 dni czyli dokładnie co 4 tygodnie. Już nie mogę się doczekać następnej :-) tylko zastanawiam się jakie będzie mi mój gin robił USG, bo ostatnio miałam dowcipne:eek:, ale jak zobaczyłam maluszka to już było spoko

Aniaaa mi też co kalkulator to wychodzi między 30.X a 02.XI ale u gina wyszło 30 X i przy tym pozostaje:-p
Cześć nazywam się Iwona jestem po trzydziestce i mam już 2 wspaniałych synków, obecnie jestem w trzeciej ciąży i z usg wychodzi że dziś jest 7 tyg 4 dni. Podglądam Was od dobrych 4 tyg, nawet prosiłam Czarną żeby mnie wpisała na listę, ale potem prosiłam żeby mnie wypisała, bo mój problem jet taki że wychodzi mi termin między 29X a 3XI i sama niewiem gdzie się przyłączyć. Skaczę sobie po forach mamuś październikowych i mamuś listopadowych i sobie czytam, ale to niejest do końca tak fajnie bo takbez przedstawienia się to niespecjalnie wypada głos zabierać hihi.
Na usg idę dopiero 15kwietnia i może coś wtedy się rozjaśni z tym moim terminem.
Pozdrawiam i życzę zdrówka :-)

reklama
Avialle ja wizyty mam co dwa tygoie, nastepna 1 kwietnia jak skończy mi sie zwolnienie, brzuszek ja dostrzegam choć nie wiem czy to nie zmiana trybu , wcześniej do 15 inspektorat, potem obiad lub nie stajnia jazda rower do lasu lub szpital dla koni, ogólnie dużo ruchu a teraz, spacery do lasu, coprawda staramy sie iść codziennie ale to nie to samo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry