dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU nie mow ze nam to zwisa :-(Mnie jak i zarowno innym dziewczynom to nie zwisa Przejmujemy sie rowniez i zyczymy aby sie wsio udalo poukladac Musisz byc dzielna I nie rozmawiaj z ta dziewczyna bo wyjdziesz na jakas histeryczke tylko z C rozmawiaj Moze on sie zastanowi i zerwie z nia W koncu z to jest dziewczyna to nie znaczy ze do grobowej deski Kochana musisz sie jakos 3 mac dla Rafalak I juz masz zaczac mi jesc Bo Rafalek musi miec mame ktera ma sily sie nim zajac 
PPATQA mam nadzieje ze nocka po szczepieniu ok
Ja sie polozylam wczpraj o 21.30 i spalam do 24.30 Wstalam na chwile M jeszcze byl z mala Przed 1 mala sie obudzila ale M sie nia zajal a ja zasnela i spalam do 4 Obudzilam sie jak mala plakala u M w pokoju
Ja uspyiam ja juz od 4 teraz zasypia w wozku bo lozeczko nie poskutkowalo ale caly czas musze ja pokolysac bo sie budzi i steka :-(M spi dopiero od 2 wiec niech sobie pospi;-)

PPATQA mam nadzieje ze nocka po szczepieniu ok
Ja sie polozylam wczpraj o 21.30 i spalam do 24.30 Wstalam na chwile M jeszcze byl z mala Przed 1 mala sie obudzila ale M sie nia zajal a ja zasnela i spalam do 4 Obudzilam sie jak mala plakala u M w pokoju
Ja uspyiam ja juz od 4 teraz zasypia w wozku bo lozeczko nie poskutkowalo ale caly czas musze ja pokolysac bo sie budzi i steka :-(M spi dopiero od 2 wiec niech sobie pospi;-)

:-).

Pospała 2,5 h i znowu ryk. Teraz śpi przy właczonym laktatorze heh dzięki czemu zdązyłam się ubrac i łożka pochowac. Ide sie położyc obok niej. Może przysnę.