reklama

Październik 2008

asiu jak dzisiaj , dzis bede na sppacerku to wezne dawkowanie
czarna mi powiedziała ze można

nocka udana, mały ładnie spał, nie miał goraczki. spał od 20 do 2.30, potem od 3 do 6,30 i potem do 9. ja juz po sniadanku, stajnie zrobiłam, w tym czasie dałm go mamie. M dzwonił ze ma podrodze snieg, a opony niezmienione jeszcze.

reklama
I znowu nie miałam czasu wczoraj pisać, jakoś te dni tak szybko lecą... :-(Wczoraj w południe załatwiałam becikowe w urzędzie i cieszę się, bo 17.12 ma być na koncie, a 19 mamy szczepienia to akurat cała kasa pójdzie. Potem zostałam na spacerze z Mariką 1,5h (w parku miałam niezły ubaw, bo na rolkach szalał dziadek, który miał koło 80 lat). Po spacerze szybko obiad i pojechaliśmy do neonatologa - cieszę się, bo wszystko ok, Mała super przybiera, jest bardzo silna, a ja dumna z niej.:-)

Dziś mamy wieczorem ortopedę-zobaczymy co ze stopką mojego skarba. Teraz Marika śpi, za oknem pada, a ja chciałam iść na spacer i nie wiem, czy się ruszać z domu. Powinnam zacząć robić listy z prezentami świątecznymi - chyba większość zamówimy przez internet, może uda się też jakoś koło 23.00 któregoś dnia z Małą do Tesco wyskoczyć, bo w dzień to nie chcę.

Asia - tak naprawdę nie wiem, co poradzić. Dziewczyny dobrze mówią, co ma do tego ta dziewczyna? Ona nie jest winna niczemu, bo jak nie ona to mogłaby być inna laska. Zastanów się, czy C. jest wart takiego Twojego cierpienia i czy na Was (właśnie Was, a nie Ciebie) zasługuje. Czasem nie warto walczyć i na siłę podtrzymywać związku, który nie ma sensu lub jest tylko jednostronny - wiem to z doświadczenia. Pomyśl, że jak teraz tak Wam się układa to jak będzie później, czy to jest facet, z którym chcesz się związać na dłużej???? Pamiętaj, nie proś, nie błagaj, żeby z Wami był - może on potrzebuje czasu, żeby zrozumieć, że jesteś dla niego ważna... W każdym razie trzymam kciuki - bądź silna dla Rafałka, bo to wszystko na nim się odbija i czuje, ze jesteś nieszczęśliwa.

Ja wiem ze ona niby nie jest niczemu winna.ale to moja kolezanka byla i wiedziala ze sie staram to naprwic dlatego mam pretensje do niej.ja bym sie nie pakowala w cos takiego po prostu.a to czy jestem pewna...tak, jestem.mieszkalismy ze soba kilka lat, bylismy zareczeni i no zawalilam sprawe.dlatego walcze:(a do niej napisalam raz bardzo kulturalnie co czuje.i nic wiecej.ale to nie zmienia faktu ze chcialabym jej wydrapac oczy.po prostu tak jest.

Kaka to ci terrorystka rosnie:tak: A jak chrzest wspomi nałas cos o poczatku grudnia?

Patrycja to super ze mozna ja chyba tez niedługo pójde:-p i szacuneczek bo ja ledwo chałupe ogarniam a ty jeszcze stajnie:szok::szok:

A u nas dzis piknie wiec 2h spacerek zaliczony:-p zamowiłam nawet torcik dla Laluni;-) bo niedługo urodzinki:tak:

Przłożyliśmy chrzest na początek stycznia bo mojej siostrze nie psauje grudzien.

A jutro albo pojutrze bede miała juz swój narożnik hurrrraaaaaaa

Witam sie srodowo, cos dzis Lena marudna jest spi po pol godz a potem chce cyca a ja nawet nie zdazylam nic na obiad zrobic a potem musze odebrac Karolinke i jeszcze dzis wywiadowka:no:
Ale w nocy spala dobrze obudzila sie o 3 i potem o 6.30.
Pogoda dzis ladna choc rano byl mroz.

A my bylismy w PL na usg bioderek bo Karolina chodzila w podwojnych pieluchach i okazalo sie ze mialam dobre przeczucie bo jedno bioderko jest na granicy normy i lekarz zalecil pieluchowanie przez co najmniej 2 mce, noi bedzie okazja leciec na wiosne znow do kraju na kontrol:tak: choc na pare dni:tak:

Asiu- trzymam kciuki za Ciebie zeby bylo tak jak chcesz;-)

Witam
Ja tak szybciutko bo muszę ogarnąć dom póki mała śpi.
Dziewczyny śmiejcie się lub nie ale my byliśmy u takiej znachorki sprawdzić czy mała nie przesunięta noi nie jest jest równiusienka fałdka w fałdker ale powiedziała że jest b zauroczona przez kobiete w długich czarnych włosach.Pozatym robimy próbe przez 4 dni bedziemy małej dawać tylko sztuczne mleko..I wierzcie mi ona jest teraz grzeczniejsza-płacze ale nie non stop uśmiecha sie nawet i obserwuje.Kkupił jej taki bujaczek a raczej mi żebym się tak nie męczyła FISHER PRICE AQUARIUM WARSZAWA (488568078) - Aukcje internetowe Allegro rewelka. Zobaczymy co z tego wyniknie jestem dobrej myśli bo neurologa mimo że prywatnie mamy dopiero 19 grudnia wiec to jeszcze kupę czasu.

Asiu myśl o sobie i o Rafałku,nie denerwuj się bo Rafałek to czuje.Głowa do góry.Wszystko się ułoży.Czarna proszę cię chciałabym na priva wchodzić a ja nadal zablokowana.

ULKA zycze aby z bioderkami wyszlo wsio oki No i fajnie z tym wyjazdem do PL :tak:
ANIAA witaj i ja tez mam nadzieje ze czesciej bedziesz do nas zagladala :tak:

My bylismy na spacerze i po drodze obeszlismy 3 restauracje zapytac o koszt na chrzest Musielismy sie popytac gdzie maja jakie ceny :tak:Ale najgorsze ze po drodze ja gdzies zgubilam telefon :angry::angry::angry::angry::angry::angry:Na szczescie tel M wymienial niedawno wiec ja bede miala jego stary ale karte musialam zablokowac i zaraz ide do Orang po duplikat i zas dodatkowe koszty i to mnie najbardziej wkurza Kurcze pierwszy raz mi sie takie cos zdarzyli.
Ostatnio dla Oliwi mialam krople ESPITICOL a dzis kipilam ESPUMISAN zobaczymy jak one beda na nia dzialaly

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry