J
justyneczka
Gość
cześć:-)
u nas biało i zawierucha straszna, chyba dawno nie było tutaj tak...w ubiegłym roku tylko 1 raz spadł śnieg a w tym dopiero początek i już 2 i to konkretnie.
ja już po ćwiczeniach. wstałam o 6 jeszcze jak wszyscy spali. do zrzucenia mam bardzo dużo.... jak uda mi się tyle ile planuje to napisze wam ile ważyłam zaczynając diete. póki co, duzo pracy przede mną i minimum 5kg do świąt 8 do wyprzedaży
a Lili jeszcze śpi....
u nas biało i zawierucha straszna, chyba dawno nie było tutaj tak...w ubiegłym roku tylko 1 raz spadł śnieg a w tym dopiero początek i już 2 i to konkretnie.
ja już po ćwiczeniach. wstałam o 6 jeszcze jak wszyscy spali. do zrzucenia mam bardzo dużo.... jak uda mi się tyle ile planuje to napisze wam ile ważyłam zaczynając diete. póki co, duzo pracy przede mną i minimum 5kg do świąt 8 do wyprzedaży

a Lili jeszcze śpi....
Kupilam czerwona herbate, kiedys w Polsce duzo schudlam dzieki niej i narazie pije i pije po 4 kubki dziennie, no ale sama herbatka nie wystarczy

), a ja nawet nic nie mam na prezent; mieliśmy zrobić zrzutkę i Mamie kupić TV, ale my to ciągle czasu na nic nie mamy - nawet dla siebie :-(
w nocy było troche gorzej, ale chyba zaczynam się przyzwyczjaać do funkcjonowania bez snu
.

a wieczoram jak dzieci usypiaja padam razem z nimi