reklama

Październik 2008

asia nie wiem to te 4-9 kg, ale dokładnie się nie przyglądałam bo małemu jeszcze zakładam 3, tylko jeden otworzyliśmy, bo koleżanka 3 używa i jest różnica, tak jak na 2, asia herbatki hipp też tańsze, M mówił ze wychodzą p0 8 zł, a u nas w NS po 10 a tu gdzie mieszkam 15

reklama
no u mnie tez te herbatki hipp 15 zl kosztuja:(uroki zycia w malej miejscowosci:/ale i tak jest fajnie:)mimo wszystko.
Dorotko widze ze nasze dzieci buntuja sie razem i nie chca w dzien spac...moj teraz zasnal.brzuszek go bolal, zacelam mu rowerek robic i puscic tyle bakow ze w szoku bylam.a teraz spokojnie spi wreszcie.

ASIU tylko ze twoj Rafalek fajnie spi w nocy i pewnie szybko zasypia A moja i w dzien nie chce spac i w nocy i jeszcze bardzo dlugie usypianie w nocy jest :crazy:
Teraz przed 5 minutami usnela po ponad godzinnym non stop marudzeniu Kolek nie miala ale strasznie dlugo marudzila jak nigdy i az sie boje ile ten sen potrwa Kurcze moja od 9 rano spala praktycznie tylko na spacerze a tak to zaliczyla chyba 3 drzemki po 10/15 min :szok::szok::szok:Mam nadzieje ze teraz pospi choc 4 godzinki Bo inaczej nie wiem kto sie nia bedzie w nocy zajmowal A M w pracy.
Wiecie co trace w chwilach cierpliwosc tak jak dzis jak jestem strasznie zmeczona i mam ochote na nia nakrzyczec i nia potrzasnac Juz nawet z nerwow mocniej ja kolysze tak jakbym ja potrzasala i MAM STRASZNE WYRZUTY SUMIENIA :-(:-(:-(KUR.. ALE ZE MNIE ZLA MATKA :-(:-(:-(:-(:-(:-( sorki ale musialam to wyrzucic

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą,

my dzis bylismy u lekarza, bo mały znowu ma całą buzie zasypaną krostkami, a dzisiaj także na brzuszku. Normalnie stale coś:baffled:. Dziecie tak sie zesteresowało wizytą u lekarza, że zwaliło ogromną kupę w gabinecie :-D a ja po powrocie do domu miałam pełną pralkę prania.

Kaka, to pewnie załąpałaś się na jakieś ciacho Barbórkowe :tak:
Asia cieszę się, że już troszkę lepiej.
Dorotka przytulam, ja też często łapie doły, ale to chyba z przemęczenia. Przy okazji chylę czoła mamusiom, które mają nie tylko jedno dziecko - jak my.

Mamusie odchudzające się - trzymam kciuki. Ja zawsze odchudzałam się w post lub adwent. Tak jak mówiła któraś z Was - tzreba sobie wyznaczyć cel, ustalić plan działania, a potem do niego konsekwentnie dążyć.
Ja mam oponkę na brzuszku, ale czekam z brzuszkami jak minie 2 miesiące od cc, bo wczesniej ponoc nie można ćwiczyć.

My też wróciłyśmy od babci Basi niedawno, przyjechała też prababcia. Skusiłam się nawet na babeczkę śmietankową (no, przyznam się, że na dwie :-)).

Nie wiem, czy pisałam, ale miałyśmy super noc - nie wiem, czy to zasługa Infacolu od kolek i wzdęć, ale przed chwilą też jej dałam na noc i zobaczymy. Na razie cowieczorne marudzenie i płacz potworny (pewnie do 24.00 i dopiero zaśnie), ale Mariką zajął się tata, więc mam chwilkę. A dziś też pospacerowałyśmy 2h - miły dzień.

Dzięki za gratulacje z okazji miesiąca.:-D

Dorotka ja tez czasami mam oc hote krzyknac ale cos mi wtedy mowi ze przeciez jego cos pewnie boli, cos mu jest zle a ja chce krzyczec?to na siebie powinnam krzyczec ze go nierozumiem a nie na niego.to tak jakby mnie wyslali do Chin i kazali sie dogadac...pewnie te bymwyl caly dzien...
a Rfalek szybko usypia?:))))jasne....wydaje mi sie ze zadne z naszych dzieci szybko nie usypia:/od karmienia do zasniecia tez e 2 godzinki najczesciej:(pare razy mu sie zdarzylo wyrobic w godzine ale juz sie przyzwyczailam i jakos tn czas leci w nocy.a Rafal od 9 tez nie spi dzisiaj.sciemnial 2 razy po 10 minut i tylko po spacerze. ale juz nie chce narzekac.teraz i tak jst dobrze.pierwszy miesiac to dopiero masakra byla.szczegolnie w okresie karmienia piersia:/

Dorotka ja tez czasami mam oc hote krzyknac ale cos mi wtedy mowi ze przeciez jego cos pewnie boli, cos mu jest zle a ja chce krzyczec?to na siebie powinnam krzyczec ze go nierozumiem a nie na niego.to tak jakby mnie wyslali do Chin i kazali sie dogadac...pewnie te bymwyl caly dzien...
a Rfalek szybko usypia?:))))jasne....wydaje mi sie ze zadne z naszych dzieci szybko nie usypia:/od karmienia do zasniecia tez e 2 godzinki najczesciej:(pare razy mu sie zdarzylo wyrobic w godzine ale juz sie przyzwyczailam i jakos tn czas leci w nocy.a Rafal od 9 tez nie spi dzisiaj.sciemnial 2 razy po 10 minut i tylko po spacerze. ale juz nie chce narzekac.teraz i tak jst dobrze.pierwszy miesiac to dopiero masakra byla.szczegolnie w okresie karmienia piersia:/

ASIU masz racje Tylko moja wczoraj ewidentnie leciala sobie ze mna w kulki Na rekach uzypiala a jak tylko ja zmienialam pozycje to zaraz ryk i wielkie oczy cobym jej nie polozyla A jak ja juz kladlam i jeszcze rak z pod niej nie wyciaglam to to samo A na rekach bylo super Juz nawet dalam sobie jej pokrzyczec i skonczylo sie na 15 minutowej drzemce :rofl2:.Moja jest marudna czesto jak jest spiaca i jej wtedy nic nie boli tylko marudzi bo spac sie jej chce Maja tez tak wasze dzieci ?????
My usnelysmy kolo 22 a kolo 1 byla pobutka Nakarmilam ja piersi i usnela wiec poszlam po butle i nakarmilam ja na spiaco i spala do 4 ja razem z nia Fajnie bo obylo sie bez usypiania O 4 juz nie bylo tak wesolo hih ale ja sie lepiej czuje bo troszke pospalam :tak:Teraz mala marudzi u siebie w lozeczku bo chce na rece a ja jej nie chce wziasc:no:

oj maja maja;-)
ale wiecie co, tak pisalam ze go usypiam 2 godziny ze po wieczornym karmieniu zasnal od razu o 22 i spal do teraz!!!czyli ponad 7 godzin:szok::-Djakby tak czesciej bylo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry