reklama

Październik 2008

Wlaczylam jej teraz suszarke do wlosow i jest spokojniejsza i oczka sie jej zamykaja Ciekawe czy pospi kilka minut jak to ostatnio u niej bywa czy dluzej I jak suszarka pomoze to czy to tylko dzis czy ona pomoze hihih

reklama
ASIU ja tez glownie karmi butelka Jak mojego pokarmu jest 70 ml na caly dzien to jest dobrze :-(
Usnela przy suszarce :-)
W szkole rodzenia jak przyszly dziewczyny opowiadac o porodach itp to jednej wlasnie dziecko jak juz marudzilo to uspypialo przy suszarce Ciekawe czy na moja to bedzie dzialac czy tylko jednorazowo Oczywiscie ta dziewczyna spalila kilka suszarek bo jak tak wiecznie chodzi to oczywiscte ze sie spali heh Zobaczymy jak jej ja teraz wylacze czy bedzie spala

Wylaczylam jej ta suszarke to za 3 min ryk Wiez zas wlaczyla i za jakis czas wylaczylam to zaczela sie wiercic i otwierac oczka wiec zas wlaczylam Zaraz wylacze i zobaczymy reakcje ALE Z NIEJ MALA TERRORYSTKA :-)

Witam wieczorową porą,

my dzis bylismy u lekarza, bo mały znowu ma całą buzie zasypaną krostkami, a dzisiaj także na brzuszku. Normalnie stale coś:baffled:. Dziecie tak sie zesteresowało wizytą u lekarza, że zwaliło ogromną kupę w gabinecie :-D a ja po powrocie do domu miałam pełną pralkę prania.

Kaka, to pewnie załąpałaś się na jakieś ciacho Barbórkowe :tak:
Asia cieszę się, że już troszkę lepiej.
Dorotka przytulam, ja też często łapie doły, ale to chyba z przemęczenia. Przy okazji chylę czoła mamusiom, które mają nie tylko jedno dziecko - jak my.

Mamusie odchudzające się - trzymam kciuki. Ja zawsze odchudzałam się w post lub adwent. Tak jak mówiła któraś z Was - tzreba sobie wyznaczyć cel, ustalić plan działania, a potem do niego konsekwentnie dążyć.
Ja mam oponkę na brzuszku, ale czekam z brzuszkami jak minie 2 miesiące od cc, bo wczesniej ponoc nie można ćwiczyć.

Co do kupek...przed chwilą musiałam całą posciel z wkładem włożyc do pralki...

Hania tez czasem daje w kość. Jak już nie mam siły i jestem na nia zła to daję ja chociaz na chwilę M. Mam wtedy czas ochłonąć, a dziecko szybciej się uspokaja.

M do mnie dzwonił że mają dziś spotkanie z dyrem i jest zapowiedz zwolnien do konca roku...230osób ma zostac bez pracy:baffled: Az sie boje, ze to bede ja i mój mąż.

Hania tez czasem daje w kość. Jak już nie mam siły i jestem na nia zła to daję ja chociaz na chwilę M. Mam wtedy czas ochłonąć, a dziecko szybciej się uspokaja.

M do mnie dzwonił że mają dziś spotkanie z dyrem i jest zapowiedz zwolnien do konca roku...230osób ma zostac bez pracy:baffled: Az sie boje, ze to bede ja i mój mąż.
To jak to Hania zrobila ze wszystko do prania?!!:-Dzdolna dziewczynka.
ja mam nadzieje ze Twoj dyrektor to czlowiek i nie zwolni Was chociazby ze wzgledu na mala.jak u C szef zwalnial to zostawial tych z dziecmi i rodzinami tak na pocieszenie.

u mnie nocka tradycyjna spał od 21 do 4 30, cyc i spał do 7 30, i cyc i do 8 30 teraz po myciu ja jem sniadanko a mały lezy z piłka;).
kaka mam nadzieje ze to nie bedziecie wy

To jak to Hania zrobila ze wszystko do prania?!!:-Dzdolna dziewczynka.
ja mam nadzieje ze Twoj dyrektor to czlowiek i nie zwolni Was chociazby ze wzgledu na mala.jak u C szef zwalnial to zostawial tych z dziecmi i rodzinami tak na pocieszenie.

Ja na razie na macierzynskim wiec pewnie mnie nie zwolnią...

Haneczka walneła taką kupeczke po same pachy , który wypłyneła kącikiem z pieluchy prosto na posciel...

u mnie nocka tradycyjna spał od 21 do 4 30, cyc i spał do 7 30, i cyc i do 8 30 teraz po myciu ja jem sniadanko a mały lezy z piłka;).
kaka mam nadzieje ze to nie bedziecie wy

PATI zazdroszcze ze maly tyle spi w nocy :tak:

Ja juz od przed 4 na nogach Oliwia caly czas spi po 5 minut Jak zaczyna sie wiercic smok jej wypada i jest placz wiec ja jej go wkladam i tak juz co 5 minut od 4 rano Teraz zasnela po jedzeniu i nawet wydawalo sie ze twardo spi Udali mi sie ja polozyc na lozku i za 10 minuto juz byl ryk.Kurde juz nie mam sil
Jak M wstanie to musimy isc do sklepu po mleczko dla niej a pogoda nie bardzo ale i tak pojdziemy TO PRZYNAJMNIEJ ona na spacerze bedzie spala Ale kiedy ja bede spala ???????:szok::szok::szok:

reklama
Pampersy 3 baby dry 158 sztuk 26,48 Euro- wczorajsze zakupy M.
A mi waga słabo w dół idzie mimo ćwiczeń i zdrowego jedzenia:(, będe mieć kłopoty z żuceniem. Spacerek udany była u mnie koleżanka ze swoim synkiem- 3 tyg starszy a jaka różnica w zachowaniu. Na lekarzowym wieści z wizyty.

jeszcze co do tych Pampersow to u mnie moze bedzie z tego jakis biznes w domu;-)tzn Wiesiu ma zamiar sprzedawac te niemieckie na allegro bo i tak jezdzi do Niemiec a na allegro one sie sprzedaja:tak:zobaczymy co z tego wyjdzie:tak:
Ppatqa ja te 3 mam pakowane w kartonach po 3 paczki x 62 sztuki- one sa akie niebieskie chyba. na nich pisze sleep layer.to te same?bo wogole np z 2 mam2 rodzaje - te niebieskie i takie bialo zolte.roznia sie cenami i wkladami w srodku.
Dzieki babeczki:))
Ja tak samolubnie bo nie mam sil i mam jakiegos dola :crazy:
sama nie wiem dlaczego ale chyba ze zmeczenia.Mala usnela zas na kilka minut i tak przez caly dzien od rana nie liczas spaceru bo na nim jest zawsze fajnie .Czyli w dzien nie daje chwili wytchnienia ostatnio i w nocy budzi sie co chwila i usypianie to minimum 2 godziny Jestem zmeczona i przez to mam chyba dola Teraz juz bym poszla spac ale zas spala 15 min i ryk :baffled:A do tego juz prawie pokarmu nie mam bo nie chce ssac SORKI ALE NIE MAM WENY :baffled:
ASIU tylko ze twoj Rafalek fajnie spi w nocy i pewnie szybko zasypia A moja i w dzien nie chce spac i w nocy i jeszcze bardzo dlugie usypianie w nocy jest :crazy:
Teraz przed 5 minutami usnela po ponad godzinnym non stop marudzeniu Kolek nie miala ale strasznie dlugo marudzila jak nigdy i az sie boje ile ten sen potrwa Kurcze moja od 9 rano spala praktycznie tylko na spacerze a tak to zaliczyla chyba 3 drzemki po 10/15 min :szok::szok::szok:Mam nadzieje ze teraz pospi choc 4 godzinki Bo inaczej nie wiem kto sie nia bedzie w nocy zajmowal A M w pracy.
Wiecie co trace w chwilach cierpliwosc tak jak dzis jak jestem strasznie zmeczona i mam ochote na nia nakrzyczec i nia potrzasnac Juz nawet z nerwow mocniej ja kolysze tak jakbym ja potrzasala i MAM STRASZNE WYRZUTY SUMIENIA :-(:-(:-(KUR.. ALE ZE MNIE ZLA MATKA :-(:-(:-(:-(:-(:-( sorki ale musialam to wyrzucic

znam to uczucie ja tez sie łapie natym ze przy dłuzszym bujaniu moje buja nie to juz rzucanie i szarpanie:-(:-(:-(:-(:zawstydzona/y:

mój tez juz nieraz tak nas urzadził. Za to musze z dwa razy w nocy go całego przebierac bo jak lezy na boczku zawsze z tej strony jest przesikany. normalnie rece opadaja:baffled::baffled::baffled:

MAM NADZIEJE ZE TO NIE WY BEDZIECIE!!!!!! DAJ MI ZNAC BO SIE JUZ MARTWIE O WAS:tak::tak::tak:

Patrycja to widac mały juz ma ładnie ustawione nocki:tak:

A ja dzis robie test i bedzie tylko sztuczne a swoje bede sciagac:tak: Maly dzis w nocy dostał butle rano tez i jak narzie zero płaczu. Pieknie sie usmiechał i gaworzył. Teraz przysnął tez bez płaczu wiec zobacze;-) Najwyzej bede mieszac;-) albo przejde na butle jak mu tak lepiej. Mówi sie trudno:-p

Duża buzia dla naszych 2 miesięcznych maluszków!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry