Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pozamiatalam ,postawilam pranie I posprzatalam lazienke bo dzis kapalam rano Oliwie Wczoraj mialam dola i nie mialam sil A M byl w pracy a dzis nawalila takie kupsko ze wsio bylo brudne wiec odrazu wyladowala w kapieli
Ide sie teraz kolo niej polozyc Obejze cos w tv i jak ona pozwoli to moze sie zdrzemnetez tak mysle.dla mnie to tez wygoda.a nie to mleko wszedzie, wszystkie ciuchy upaprane, albo te wkladki.a teraz maly spi.i ja tez czuje sie lepiej.chociaz to tlumaczenie sie ludziom dlaczego nie karmie ppiersia mnie wnerwia.jakby zycie Rafalka od tego zalezalo....tez chcialam bardzo no ale widocznie nie dosc ze nie moge to to jeszcze nie dla mnie...u mnie raczej wygoda wzeła górę. Hania dłuzej śpi a ja nie chodze wiecznie mokra i zalatujaca kwasnym mlekiem.

ASIU tylko ze twoj Rafalek fajnie spi w nocy i pewnie szybko zasypia A moja i w dzien nie chce spac i w nocy i jeszcze bardzo dlugie usypianie w nocy jest
Teraz przed 5 minutami usnela po ponad godzinnym non stop marudzeniu Kolek nie miala ale strasznie dlugo marudzila jak nigdy i az sie boje ile ten sen potrwa Kurcze moja od 9 rano spala praktycznie tylko na spacerze a tak to zaliczyla chyba 3 drzemki po 10/15 minMam nadzieje ze teraz pospi choc 4 godzinki Bo inaczej nie wiem kto sie nia bedzie w nocy zajmowal A M w pracy.
Wiecie co trace w chwilach cierpliwosc tak jak dzis jak jestem strasznie zmeczona i mam ochote na nia nakrzyczec i nia potrzasnac Juz nawet z nerwow mocniej ja kolysze tak jakbym ja potrzasala i MAM STRASZNE WYRZUTY SUMIENIA :--
-(KUR.. ALE ZE MNIE ZLA MATKA :-
-
-
-
-
-( sorki ale musialam to wyrzucic
Dzieki babeczki)
znam to uczucie ja tez sie łapie natym ze przy dłuzszym bujaniu moje buja nie to juz rzucanie i szarpanie:--
-
-
zawstydzona/y:
mój tez juz nieraz tak nas urzadził. Za to musze z dwa razy w nocy go całego przebierac bo jak lezy na boczku zawsze z tej strony jest przesikany. normalnie rece opadaja
MAM NADZIEJE ZE TO NIE WY BEDZIECIE!!!!!! DAJ MI ZNAC BO SIE JUZ MARTWIE O WAS
Patrycja to widac mały juz ma ładnie ustawione nocki
A ja dzis robie test i bedzie tylko sztuczne a swoje bede sciagacMaly dzis w nocy dostał butle rano tez i jak narzie zero płaczu. Pieknie sie usmiechał i gaworzył. Teraz przysnął tez bez płaczu wiec zobacze;-) Najwyzej bede mieszac;-) albo przejde na butle jak mu tak lepiej. Mówi sie trudno
Duża buzia dla naszych 2 miesięcznych maluszków!!!!
, ale cóż i tak widzę, że grzechem byłoby marudzić, bo Barek ani nie garnie się na rączki ani nie trzeba go usypiać. Kładę go na boczku, a jak mu się znudzi to odwraca na plecy. Daje smoka, który za chwilę wystrzeliwuje z buźki i to wszystko. On miałby lepsze życie, gdyby siostra tak nie hałasowała 

- właśnie zamarynowałam