reklama

Październik 2008

Witam i ja po spacerku
u mnie chyba troche lepiej tnz raz lepiej raz gorzej ale juz histerie mam tylko czasami...:baffled:juz po prostu mi sil brakuje.wczoraj tak dlugo o tym z nim gadalam ze nawet ja mialam dosc...i sie prawie poklocilismy.ale piwko wypilam i bylo lepiej.pogadalam z Iga i jakos minelo.
ja dzisiaj zalatwilam becikowe i zasilek i dodatek dla samotenj matki jednak tez bede dostawac.kupilam sobie spodnie bo tylko 1 mialam i sa juz za duze. a waga od porodu -16:tak:musze suwaczek przesunac.jeszcze 4 kg do tego sprzed ciazy no i 8 do tego sprzed roku a to juz gorzej:crazy:
u nas noski od 2 tygodni super.jemy o 22, pozniej Rafal spi do 3-4 i zasypia kolo 5- 6 i spi do 8 -9 .tylko ze calutki dzien pozniej nie spi!!!tylko na spacerze czasami....no ale juz wole to niuz zarwane nocki.dziekuje mu codziennie rano za kolejna mila noc:tak:

reklama
ASIU to ciesze sie ze jest ciut lepiej :tak:Dobrze ze sobie cos kupilas ;-)
CZARNA to widze ze nie tylko ja nosze :baffled:Mnie wieczorami plecy to poprostu napierd......:baffled:
KATE gratki dla MARIKI za skonczony miesiac ;-)

Oliwia spala teraz az 10 min szok Jak mozna sie wyspac w tak krotkim czasie hehe:rofl2:

Justynka myślę, że w tym odchudzaniu to oprócz ćwiczeń potrzebna jest zmiana nawyków. Głodówki spowodują, że za chwilę zaczniesz tyć nic nie jedząc, bo organizm zacznie zbierać na gorsze czasy. Ja mam takie doświadczenia, że brak konkretnego planu szybko frustruje i zniechęca. Mi pasuje dieta south beach (jest nawet wątek na forum). Ten sposób odżywiania zwalnia z poczucia winy ;-)

to oczywiste; ja zresztą nigdy nie miałam problemu np ze słodyczami czy szybkim jedzeniem itd ja lubie chleb razowy, kocham gotowane warzywa, na sniadanie codziennie jem nabiał... W ciąży brak ruchu mnie zgubił bo mam skłonności do tycia i wieczorne podjadanie i niestety bez wysiłku mi nie spadnie, nie należe do grupy tych szczęśliwców niestety:rofl2: ale przynajmniej teraz mam dobrą kondycję;-)

Ja tam w takie 10 minutowe spanie nie wierze;-)one sciemniaja a nie spia:tak:moj jak juz zasnie to mozna nim o sciany chyba rzucac i i tak sie nie obudzi;-)mozna go szturachac, krzyczec do skutku.jedyne co dziala to na przewijak i jest jazda:baffled:
Kate gratulucje dla Mariczki
a mnie plecy tez od noszenia bola...i tylek i plecy po dlugich spacerach...nogi to doslownie mi w d.. wchodza ostatnio.zero kondycji:zawstydzona/y:
dziewczyny kiedy po cc mozna zaczac cwiczyc?bo ja sie doczekac nie moge.to jest 6 tygodni jak polog czy moze jakos inaczej?bo moje nogi sa tragiczne...nawet brzuch nie jest taki zly i widze ze sobie z nim poradze bo jest plaski tylko tluszczyk jeszcze jest:crazy:to dopiero miesiac wiec i tak jest git.po porodzie chodzilam w rozmiarze 42, a teraz juz 40. byle to 38 bylo i dam spokoj:tak:tzn chodzi o spodnie...bo ja jakas taka niewymiarowa jestem.gora zawsze 36 a dol porazka(nogi:crazy::wściekła/y:)
maly spi zapakowany po spacerku.a ja sobie szukam prezentu na swieta.chce sobie twardy dysk kupic.tylko nie wiem czy normalny czy zewnetrzny:confused:
no i buciki dzisiaj na allegro musialam kupic bo chodze w mamy adidasach:zawstydzona/y:

Witam i ja po spacerku
u mnie chyba troche lepiej tnz raz lepiej raz gorzej ale juz histerie mam tylko czasami...:baffled:juz po prostu mi sil brakuje.wczoraj tak dlugo o tym z nim gadalam ze nawet ja mialam dosc...i sie prawie poklocilismy.ale piwko wypilam i bylo lepiej.pogadalam z Iga i jakos minelo.
ja dzisiaj zalatwilam becikowe i zasilek i dodatek dla samotenj matki jednak tez bede dostawac.kupilam sobie spodnie bo tylko 1 mialam i sa juz za duze. a waga od porodu -16:tak:musze suwaczek przesunac.jeszcze 4 kg do tego sprzed ciazy no i 8 do tego sprzed roku a to juz gorzej:crazy:
u nas noski od 2 tygodni super.jemy o 22, pozniej Rafal spi do 3-4 i zasypia kolo 5- 6 i spi do 8 -9 .tylko ze calutki dzien pozniej nie spi!!!tylko na spacerze czasami....no ale juz wole to niuz zarwane nocki.dziekuje mu codziennie rano za kolejna mila noc:tak:
jakbym o moim małym czytała w dzien koszmar ale nocka nadrabia:-p
Dorotka ja mówie o takim snie szybka regeneracja do dalszej terroryzacji:-D moj ma tak na codzien:baffled:

Dziewczyny co kupuja pampersy w niemczech napiszcie ile za nie płacicie???? ile w paczce i ile euro. moze byc na priv;-)

Pampersy 3 baby dry 158 sztuk 26,48 Euro- wczorajsze zakupy M.
A mi waga słabo w dół idzie mimo ćwiczeń i zdrowego jedzenia:(, będe mieć kłopoty z żuceniem. Spacerek udany była u mnie koleżanka ze swoim synkiem- 3 tyg starszy a jaka różnica w zachowaniu. Na lekarzowym wieści z wizyty.

jeszcze co do tych Pampersow to u mnie moze bedzie z tego jakis biznes w domu;-)tzn Wiesiu ma zamiar sprzedawac te niemieckie na allegro bo i tak jezdzi do Niemiec a na allegro one sie sprzedaja:tak:zobaczymy co z tego wyjdzie:tak:
Ppatqa ja te 3 mam pakowane w kartonach po 3 paczki x 62 sztuki- one sa akie niebieskie chyba. na nich pisze sleep layer.to te same?bo wogole np z 2 mam2 rodzaje - te niebieskie i takie bialo zolte.roznia sie cenami i wkladami w srodku.

reklama
Ja tak samolubnie bo nie mam sil i mam jakiegos dola :crazy:
sama nie wiem dlaczego ale chyba ze zmeczenia.Mala usnela zas na kilka minut i tak przez caly dzien od rana nie liczas spaceru bo na nim jest zawsze fajnie .Czyli w dzien nie daje chwili wytchnienia ostatnio i w nocy budzi sie co chwila i usypianie to minimum 2 godziny Jestem zmeczona i przez to mam chyba dola Teraz juz bym poszla spac ale zas spala 15 min i ryk :baffled:A do tego juz prawie pokarmu nie mam bo nie chce ssac SORKI ALE NIE MAM WENY :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry