blond_20
Czarownica
Witam i ja po spacerku
u mnie chyba troche lepiej tnz raz lepiej raz gorzej ale juz histerie mam tylko czasami...
juz po prostu mi sil brakuje.wczoraj tak dlugo o tym z nim gadalam ze nawet ja mialam dosc...i sie prawie poklocilismy.ale piwko wypilam i bylo lepiej.pogadalam z Iga i jakos minelo.
ja dzisiaj zalatwilam becikowe i zasilek i dodatek dla samotenj matki jednak tez bede dostawac.kupilam sobie spodnie bo tylko 1 mialam i sa juz za duze. a waga od porodu -16
musze suwaczek przesunac.jeszcze 4 kg do tego sprzed ciazy no i 8 do tego sprzed roku a to juz gorzej
u nas noski od 2 tygodni super.jemy o 22, pozniej Rafal spi do 3-4 i zasypia kolo 5- 6 i spi do 8 -9 .tylko ze calutki dzien pozniej nie spi!!!tylko na spacerze czasami....no ale juz wole to niuz zarwane nocki.dziekuje mu codziennie rano za kolejna mila noc
u mnie chyba troche lepiej tnz raz lepiej raz gorzej ale juz histerie mam tylko czasami...
juz po prostu mi sil brakuje.wczoraj tak dlugo o tym z nim gadalam ze nawet ja mialam dosc...i sie prawie poklocilismy.ale piwko wypilam i bylo lepiej.pogadalam z Iga i jakos minelo.ja dzisiaj zalatwilam becikowe i zasilek i dodatek dla samotenj matki jednak tez bede dostawac.kupilam sobie spodnie bo tylko 1 mialam i sa juz za duze. a waga od porodu -16
musze suwaczek przesunac.jeszcze 4 kg do tego sprzed ciazy no i 8 do tego sprzed roku a to juz gorzej
u nas noski od 2 tygodni super.jemy o 22, pozniej Rafal spi do 3-4 i zasypia kolo 5- 6 i spi do 8 -9 .tylko ze calutki dzien pozniej nie spi!!!tylko na spacerze czasami....no ale juz wole to niuz zarwane nocki.dziekuje mu codziennie rano za kolejna mila noc

)

moj ma tak na codzien