Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
on wie ze jestes za nim a takie narzucanie mu sie nic nie da
po jakims czasie bedziesz sie zle czula z tym ze sie tak narzucalas.Naprawde teraz chyba tylko czekanie ci zostalo, zrobilas zle i wytlumaczylas sie on juz wie ze chcesz byc z nim ale daj mu czas moze nie potrafi ci wybaczyc? Nie miej mi zazle co napisalam ale tak mysle.Trzymam kciuki kochana
biedactwo. Duze te chrzciny planujecie? ja robie w domu i mam 11 osob doroslych, zal mi pieniedzy na lokal wole cos dzieciom kupic.Chrzciny mamy o 18:30 wiec na 17 zrobie kawke i torta wlasnej roboty
, a po kosciele kolacje i wsio.

oboje chodzimy nerwowi, nie wiem ja widze to bardziej kolorowo a moj S tylko widzi tesknote i to mnie wkurza
bo ja rozumiem tesknote za rodzina ale on jest mezczyzna i musi robic tak aby rodzina miala podstawowe potrzeby zapewnione a nam grozi krysys jak nie wiem i on tak jakos nie zbyt sie tego boi a ja jestem przerazona
moze dlatego ze jako matka boje sie ze dzieciom zabraknie czegos:-( a to najwazniejsze dla mnie by mialy zapewnione normalne zycie.

jutro Rob ma rano wolne wiec ja wstane wcześniej i będe ćwiczyć na dole. nie mam innego wyjścia jak chce sie na święta wbić w ołówkową.............pochlastam sie a dam rade
Teraz mala spi ale pomalu sie budzi Ja zdazylam zjesc sniadanie,pozamiatac i umyc wlosy
Mialam sobie jeszcze spac ale wtedy bym nic nie zrobila A M sobie spi bo dzis ma nocke a poszedl spac o 3,30