reklama

Październik 2008

CZARNA to wspolczuje ze maly tak krotko spi :eek:
Ja zazdroszcze mamusiom ktorych dzieciaczki szybko w nocy zasypiaja bo moja to minimum 2 godziny :sorry:
KAKA no porzatki switeczne Ja nawet nie chce myslec kiedy ja to posprzatam Ale nie ma tak zle mama wroci z pracy zajmie sie mala a ja bede sprzatala :-p

My juz po 2 godzinnym spacerze tzn bylismy chyba z pol godziny na shellu wiec mala na dworze wtedy nie byla;-)I w kauflandzie bylismy ;-).Myslalam ze gorzej wieje ale nie ma tak zle Teraz mala spi po spacerze
Kupilam dzis bebiko pierwszy raz jej go dam zobaczymy jaka bedzie reakcja :tak:

reklama
Minisia fajn a ta twoja pannica juz:tak:

Ja z moim w nocy generalnie nie mam problemu. Bo zazwyczaj w okolicach 22 lub zaraz po 22 zasypia (na lezaca z cycem w buzi:-p) i spi do rana ale budzi sie co 2 h na cyca. Dostaje przez sen i spi dalej:tak: czasem zdarza sie ze juz sie budzi po 6 ale przewaznie koło 8;-) czyli jest BDB ale on malusio w dzien spi. Choc odpukac teraz spi juz ponad 2,5 h (choc cały czas sie kreci:rofl2:) Juz nawet myslałam aby przejsc na butle ale on zjada tylko 60ml i po 1 czasem 1,5 znow chce cyca:baffled::-D:-D

Dorotka my dajemy bebiko (raz dziennie) i jak narazie jest OK:tak:

Ja porzadki swiateczne zrobie krótko przed swietami:tak:. Jak mi dziecie pozwoli a jak nie to trudno żył sobie niebede cieła z tego powodu:-p

Mi powoli napływaja prezenty z allegro. Normalnie juz bym chciała je rozdac i widziec małej reakcje:-D:-D:-D

KAKA mam nadzieje ze Oliwia na Bebiko zareaguje dobrze czyli ze zadnych zmian nie bedzie:tak:
Wypila juz 120 ml ( bo ona ostatnio zas nie chce wcale cyca i musze odciagac :-(:-(:-()i troche wydalila ale juz sie pomalu tym nie przejmuje najwazniejsze ze przybiera na wadze :tak:
CZARNA ja musze moja przez sen karmic jak zdaze zanim sie obudzi bo wtedy sie nie obudzi a jak juz sie w nocy obudzi to jest minimum 2 godziny siedzenia w nocy :-(

Oliwia juz wykapana:tak:Teraz drzemie ;-)mam nadzieje ze pospi sobie :tak:

A gdzie nasza ASIA :eek::eek::eek: cos jakos jej dzis nie ma :-(:-(:-(:-(:-(

Ale mnie plecy bola masakra

witam my po zakupach, byłam w pracy podbic ksiazeczke i po bona to chwile pogadałam, mały był z babcia na spacerku. potem byłam zopytac o to vacum i chyba pójde po nowym roku. Na lekarzowym wątku opis z dzisiejszej wizyty i szczepienia, a ja teraz małego oddałam M i ide ćwiczyć.

ASIU jak mozesz to napisz cos wiecej co u ciebie ????/

Ja jestem zmeczona i mam dola bo Oliwia miala straszne kolki PORYCZALAM sie razem z nia a ona dzis tak strasznie plakala :-(:-(:-(Tak strasznie mi jej zal jest wtedy .z M sie poklocilam i to ostro sobie dogadalismy ale juz jest lepiej.Padam na twarz i z bolu plecow Oliwia z tego placzu usnela wiec ide sie polozyc Jak ona sie obudzi a M nie bedzie soal to on sie nia zajmie ale ze ona spi u nas w sypialni to pewnie ja sie pierwsza obudze Ale najwazniejsze ze kolki na dzis przeszly .Sciagne ciut mleka i lece spac DOBREJ NOCKI ZYCZE

Myslalam ze juz mi lepiej ale zaczyna do mnie docierac co sie dzieje i ze chyba moje wszystkie plany przepadly.juz mi dzisiaj wszystko jedno.nie pamietam nawet kiedy ostatnio cos jadlam.do tego chyba ja dzisiaj widzialam...chyba bo byla 20 m ode mnie bo bylam pod jej blokiem u kolezanki na spacerze z malym, ale ona wchodzila do innej klatki...ale to chyba ona byla i raczej mnie nie zauwazyla.nic mi nie odpisala na ta wczorajsza wiadomosc.tylko C mowila ze do niej pisalam ale nie powiedziala nawet co.ona wie ze on do mnie dzwoni i nic sobie z tego nie robi.jak jego pytalam jaki samochod ma bo dzisiaj z samochodu wysiadala to powiedzial ze nie wie!to co on wie?zapytalam czy on ja wogole zna.powiedzial-troche.
dobra juz nie nudze bo pewnie o tak Wam to zwisa...
Rafalek mial kolke ale juz zasnal.nocki mamy ok jakby czul ze i tak mam dosc wszystkiego.
tylko nie wiem co z tymi kropelkami ale o tym juz na karmieniiu pisalam.boje sie ze to za duzo jakos...

reklama
blond jutro postaram napisac ci dawkowanie
Mały śpi od 20 30 marudził troche bardziej niż zwykle, ale nie było żle jak go karmiłam to nie miał gorączki, a teraz nie chve go budzić. M jutro jedzie do niemiec z towarem, a ja sama tzn z rodzicami ale moja mama nie bardzo pcha się do pomocy:(, w przeciwieństwie do teściowej. jeszcze koniowate mam na głowie, od soboty nie sprzątałam bo mały mi niedaje i nonstop coś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry