reklama

Październik 2008

witam się ja z rana, ja zaraz szykuje małego na spacer, a siebie do pracy i na bony. Mały zasnął po 20, a obudził sie przed 4:), ale potem do 5 30 urzędował, pospał troche do 8 i urzeduje. mykam bo zaczął plakać

reklama
witam się ja z rana, ja zaraz szykuje małego na spacer, a siebie do pracy i na bony. Mały zasnął po 20, a obudził sie przed 4:), ale potem do 5 30 urzędował, pospał troche do 8 i urzeduje. mykam bo zaczął plakać
PATI 1,5 godziny usypiania to u nas najmniej w nocy ile sie dAa ja uspac :szok:

U mnie sloneczko ale wiatr wieje ale nie wiem czy mrozny czy nie musze to sprawdzic Jak bedzie nie za zimno to idziemy na spacer:tak:
OLIWIA spala od 8 do 11 ja sie tez zdrzemlam jakas godzinke :tak:

WIOLU wspolczuje nocek

Witam!!
Dorotka moje maludy jak pojda do siebie tj ok.20h to zostaje mi Weronisia która lezy sobie u nas na łóżku albo spi u siebie i czekam az nadejdzie czas na mleczko po ktorym usypia na dobre np.czoraj wypila po 20 i lezala na naszym lozku(z mala przerwa na spanko ok 30min.) do 23 poczym wypila kolejna flache i poszla spac do 7:30 Odpukac ja nie mam problemow z usypianiem malej ona zawsze jak wypije mleczko usypia w lozeczku albo w wozku bez zadnych problemow a wydaje przy tym takie zabawne dzwieki, steka taka napita i ociezala:tak:
Wczoraj pierwszy raz zasmiala sie z efektem dzwiekowym ale to nie byl jeszcze taki fajnysmiech na glos tylko jakies tam odglosy, ale mowie wam tak sie juz smieje jak tylko zobaczy mnie albo tate no i do innych tez sie usmiecha:tak:
dobra lece po Wike do kosciola
do pozniej papa

Miałam wczoraj odpisywać, ale zeszło jakoś i nie miałam siły.
Jeśli chodzi o wyjazdy, to ja z kolei mam taki charakter i przywiązanie do rodziny, że zastanawiałam się nad przeprowadzką do Torunia (tu dostałam pracę). Gdybym dostała ją np w Poznaniu już bym się chyba nie przeprowadziła, a co dopiero Anglia, Irlandia :sorry: Jak ostatnio nad tym myślałam, to przeżyłabym wyjazd czasowy np rok-dwa (pewnie życie by zweryfikowało). Ja się cieszę, że nie muszę takich opcji rozważać mimo, że pracujemy z mężem w budżetówce. Mamy kredyt mieszkaniowy i dajemy radę.
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania wszystkich szukających pracy i podejmujących trudne decyzje.
Asiu mam nadzieję, że pomimo brzydkiej pogody nastrój masz lepszy

Witajcie mamuski
Po długiej przerwie melduje sie i tu ale wiecie jak to jest nie zawsze jest czas na chwile zeby siasc do neta, bynajmiej ja nie umie sobie go zabardzo wygospodarowac wiecznie pełne rece roboty ale i tak jestem bardzo szczesliwa.

U nas dzisiaj w nocy było sopkojnie.

Chce sie zabrac za porządki świateczne ale nie wiem czy z Hania dam radę:sorry:?
boziu ja nawet o tym nie mysle. Ledwo na prowizorke mam czas:szok:

Ja co nie ktore dzieciaczki az podziwiam. Mój mały dłuzej niz 2 h jeszcze niespał nawet w nocy:crazy::crazy::crazy: a w dzien to juz zupełnie zapomnij. czasem jak ma drzemki to zdarze naczynia umyc czy pranie powiesic:baffled: normalnie zazdroszcze wam:tak: czekam na lepsze czasy:-p

1. A tak moja Weronisia zaczyna sie bawic
  2. no i razem z mamą przegląda forum :-D Nika143.jpg

Nika141_1.jpg

Dziendoberek,
al u nas brzydko, pochmurno ale to nic, zaraz sie pakujemy do autka i jedziemy na sklepy:tak:
Lena spala dzis w nocy az 8h:szok:, a zazwyczaj budzi sie juz po szesciu godz spania.
Teraz tez wciagnela mleczko i mozemy wybywac z domku.
Minisia piszesz ze Weronisia fajnie steka po jedzeniu jak zasypia u nas jest to samo Lenka smiesznie steka, az piszczy:-D
Milego dzionka wszystkim choc pogoda nie rozpieszcza:-):-):-)

reklama
Czarna ja tez głownie prowizorkę urządzam ale powoli cos zaczynam robic. Dzisiaj udało mi się przejzeć naszą bieliznę w komodzie i powyrzucać co nieco ale w tym tempie to mnie zastanie nastepne Boze Narodzenie;-)
Własnie udało mi sie wstawić obiadek - oczywiście z półproduktów;-) Ziemniaki, fileciki i suróweczka.
Pranie czeka na wywieszenie a mnie łeb pęka. Niedługo wróci M to jeszcze prasowanko mi zostało.
Was też dzis boli głowa?? Chciałam nie jesc słodyczy w adwencie...no cóz...chyba sie zaraz skusze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry