reklama

Październik 2008

Witam i ja :-)
ufff...ciżeki dzionek dziś miałam, zaliczyłam maraton zakupowy, tym razem z bratem bo on wiecznie niezdecydowany a chciał sobie coniebądź kupić do ubrania. NIuniuś dzisiaj niespokojny i cały czas na rączkach, bo inaczej płacz :crazy:.

Sorki, że nie odpisuję wszystkim...

Asia tulę Cię mocno, mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży, Trzymaj się Kochana!

reklama
Czarna tak mysle bo cudu by trzeba by w naszym miescie znalezc prace aby utrzymac liczna rodzinke.
Widze ze tak jak i ja czekasz na moment kiedy dzieci juz w lozeczkach;-)...ta cisza po calym dniu mmmmmmmmm melodia dla uszu;-)
Kurcze ja nie rozumiem podejscia niektórych ludzi jak slysza ze chcemy szukac pracy zagranica to nam odradzaja strasza a ja tego nie rozumiem co w tym jest zlego????tyle ludzi wyjechalo zyje to dlaczego nam ma sie nie udac????tak jak napisala Justynka jestesmy mlodzi i co mamy do stracenia??

Aska podpisuje sie pod tym co napisala Czarna zaden facet nie jest wart naszych lez i choc to boli jesli on cie nie kocha to daj sobie spokoj bo zadna z nas nie chce byc "kochana" z litosci

Oj ja mam ciezki dzien skonczylo sie na malej klotni i moim placzu, maz pojechal do miasta a ja plakalam sobie w samotnosci:-( ale przyjechal i odrazu mnie przytulil juz jest ok, bo mamy troche nerwowe ostatnio dni i czlowiek tak reaguje nerwowo.

dobra narazie spadam

MADZIU I KATE witajcie :-)

Kate super ze weekend udany :-)

My dzis po lekarzu tez bylismy na spacerku jutro tez pewnie sie wybierzemy Mam nadzieje ze pogoda dopisze :-)
Oliwia spi juz od 14 szok :-)Ciekawe co bedzie robila w nocy Wiecie co ja jest jakas glupia bo mam jakies glupie uczucia co wieczor ze jak noc przychodzi to ja sie BOJE ze nie dam sobie rady z Oliwia w nocy Pozniej okazuje sie ze nie ma zle ale mam zawsze przed spaniem jakies leki tak JAKBYM BALA SIE WLASNEGO DZIECKA i wogole czasem mam wrazenie ze sie jej boje aby nie zaczela miec kolki jak jestem z nia sama bo sie boje ze nie dam rady CHYBA GLUPIA JESTEM :-(

Ja też tak miałam ale mi przeszło. Bywają gorsze noce tak jak np wczoraj kiedy był ryk do 2 giej w nocy. Musiałam obudzic mojego M zeby chociaz na chwile ja wział bo siły nie miałam. Popłakałam chwile i nabrałam sił. A po chwili Mała spacznie spała obok mnie w łóżku.

Dorotka ja tez tak do niedawna mialam.jeszcze troche sie obawiam nocy ale juz jest lepiej
a z C gadalam dzisiaj 4 razy i i tak nic z tego.on chyba chce z nia byc ale nie chce mi tego wpost powiedziec bo sie boi mojej reakcji.wie jakie akcje potrafie odwalic, boi sie ze naprawde kiedys sobie cos zrobie.wydaje mi sie ze on sobie zaczal ukladac zycie od nowa...:(i nie wiem czy am prawo mu przeszkadzac...jakby kochal to by wrocil...widicznie tak ne jest.to tylko litosc.

A może to przyjażń a nie litość?

Hania wykąpana, ja wykąpana...zapowiada sie dobrze.
Byłam dzis u fryzjera;-) i po powrocie zobaczyłam Hanie i tatusia bawiacych sie w najlepsze. Niestety tatus nie zauwazył ze rozklepał dziecku kupe na plecach...

ASIU nawet nie mow ze mozesz sobie cos zrobic :angry:Musisz sie jakos 3 mac Mysl o Rafalku Masz dla kogo zyc i byc szczesliwa mimo wszystko :tak:Wiem ze cierpisz i my tu sie mozemy rozpisywac i radzic ale to ty musisz niestety stawic temu czola POWODZENIA moze nadal sie staraj i C moze kiedys to w koncu doceni?
MINISIA I CZARNA jak dzieci ida spac wieczorem to wy tez idzcie bo ja rozumiem ze jak dzieci pojda po kapieli spac to wy robicie w domu wsio Ja was podziwiam bo ja teraz jak Oliwia o tej godzinie lub pozniej zasypia to ja odrazu szybko tez sie klade po to aby miec pozniej sily na jej usypianie w nocy Ona dlugo usypia chyba ze wasze dzieci krocej bo moja minimum 2 godziny i jak ja sie nie zdrzemne wczesniej to nie umiem funkcjonowac w nocy:sorry:

Oliwia juz wykapana i ja tego dokonalam hihhiM w pracy a mial miec wolne no ale dodtakowy grosz sie przyda zawszeOliwia teraz zasnela wiec ja sie ide myc i spac bo nie wiem jak dlugo moja perelka pospi i mnie ile da pospac Jak co to moze w nocy wpaden MILEJ I SPOKOJNEJ NOCKI ZYCZE

To moja Oliwia pospala 15 min I caly czas marudzila :-(Wiecie co ona jest serio terrorystka Jak ja dalwalam do lozeczka to placz a wczesniej usypiala na rekach I tak wiele razy Juz nawet dawalam sobie jej poplakac Teraz usnela chyba we wozku chyba bo wole nie isc sprawdzic aby sie nie denerwowac ze nie spi Narazie nie placze :tak:

Wiedzialam ze nie spi Ale grzecznie sama zasypia wiec i ja ide sie polozyc mam nadzieje ze TERRORYSTKA pozwoli mamusi toche pospac :tak:

Kurcze ale tu pusto :szok:
Moj M juz w domu huraaaaaa ale spac idzie zaraz hihi
Oliwia usnela kolo 21 i spala do 2 :tak: ja ciut mniej ale i tak sobie fajnie pospalam :tak:Pozniej od 2 do 3 cyc a ciut przed 3 poszlam zagrzac butle i dalam jej smoka Jak wrocilam z cieplym leczkiem to Ona juz spala Wyciaglam jej smoka i chcialam dac butle na spiaco ale twardo trzymala zamkniete usteczka :-DWiec sie polozylam ale za kilka minut jak sie wiercila udalo mi sie ja nakarmic na spiaco Wypila 100 ml i dalej spala nawet na chwilke sie nie obudzila i spala tak 2 godziny szok Chyba zcesciej tak bede robila jak sie bedzie dalo bo jakbym ja zaczela dzwigac to by sie obudzila a ona pozniej z zasypianiem to ma dlugo :szok:
Teraz tez jest pojedzona i usypia na rekach M narazie ale pozniej ja odlozymy :tak:

Dorotko...pogoda barowa i pewnie mamusie i dzieciaczki jeszcze śpią.

Ja własnie troche sie ogarnełam i mieszkanko. Robie sobie śniadanko. Hania śpi w moim łóżku...o 6tej bawiła sie ze mną w "wypluje smoka a mama go włoży z powrotem jak zaczne piszczec".

Herbata z cytryną i miodkiem pomogła. Dzisiaj czuje sie lepiej i wydaje mi się, że Hania też.

Pozdrawiam Was gorąco w ten pochmurny dzien.

Cześć Kobietki
ale dzisiaj brzydko i zimno na dworzu, ale czego się można spodziewać w grudniowy poranek :baffled:.
Ja kolejną noc miałam do bani. Szymek kompletnie pomieszał dzień z nocą i przez to wszyscy chodzimy na rzęsach, on stale marudzi, a my w nocy nie śpimy. NO, ale nie wiedziałabym, że mam niemowlaczka w domu :rofl2:

Kaka mój mały też uwielbia tą zabawę, ja nie za bardzo ;-).

Blondi mam nadzieję, że dzisiaj troszkę lepiej u Ciebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry