reklama

Październik 2008

a nie wiem w sumie bo my mamy wszyscy paszporty ale wydaje mi sie że na dowód samolotem nie jedynie autobusem ale nie jestem pewna czy tak jeszcze jest, kiedyś tak było w każdym razie

reklama
na pewno nie tam gdzie żadają kase. Cwaniaki robią tak, że niby zapewniają mieszkanie i prace a potem okazuje sie w rzeczywistości że mieszka sie w 15 na 3 sypialniach i jeden etat podzielony jest na 4 osoby

Minisia dlatego autem, zeby z Polski cos wiecej kupic i przywiezc a po drugie ciezko bez auta by bylo przez ten czas, a tak non stop od kogos pozyczac to nie za fajnie, lepiej byc niezaleznym:tak:

Jesli Twoj maz jedzie z nastawieniem ze Wy do niego dojedziecie za jakis czas to bedzie mu latwiej bo bedzie robil wszystko zeby to sie stalo jak najszybciej, moj M pojechal zarobic na budowe domu i wrocic ale juz po roku chcial wracac bo nie dawal rady, tesknil strasznie, wiec ja postanowilam ze jade do niego,bo do konca budowy bylo jeszcze daleko, a z pracy w kraju to nie wiem kiedy bysmy sie doczekali zakonczenia domu, i bardzo dobrze zrobilam, dom sobie stoi, powolutku cos tam robimy a jestesmy razem jako rodzina a nie osobno.

Justynka jeśli to nie kłopot to z góry dziękuje:happy: mój m skończył technikum kolejowe a pracuje jako frezer na fabryce.Terzaz tak mysle choc to glupie ze moglismy zanim zaszlam w ciaze z Weronisia wyjechac z maludami oni juz wieksi poszliby do przedszkola a my do pracy a teraz trzeba sie rozdzielic.

Małaulka dobrze postapilas i ja bym do m pojechala

MALAULKA fajnie ze juz jestes z nami I super ze wyprawa do PL udana :tak:
MINISIA widze ze juz decyzja podjeta o wyjezdzie 3 mam kciuki aby sie udalo.To prawda rozstanie jest najgorsze :-(
AGA masz racje Ja niestety musze sie przyznac ze jak sie dziecka nie ma to ma sie konkretne zdanie na rozne tematy jak z dzieckiem postepowac A pozniej zycie samo pokazuje i weryfikuje :szok:
ASIU kochana ja nie wiem co napisac POWODZENIA zycze abys cos wymyslila o nie dolowala sie tak bardzo

Teraz upomnie sie o KATE :tak:
My juz po lekarzu Napisze tu ze wsio oki
5 dni temu Oliwia wazyla 4090 a dzis 4270:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
MALA teraz na cycu marudzi i nie chce :-(:-(:-(
M idzie dzis na noc ale pozniej ma 2 dni wolnego A w nastepnym tygodniu ma wolne od poniedzialku do piatku w sobote idzie na noc wiec praktycznie 6 dni ma wolnego HURAAAAAA:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry