reklama

Październik 2008

Cezary ma dziewczyne:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(wiecej nie napisze .swiat mi sie zawalil.mam ochote umrzec

ASIU rozumiem ze ci przykro i smutno ale nie mow tak .Masz dla kogo zyc i tylko o Rafalku mysl POWODZENIA aby dol ci szybko minal kochana
WIOLU ja od kad zmienilismy mieszkanie to i kosciol zmienilismy i ja pomylilam godziny mszy i jak poszlam z M to msza juz byla wiec nie weszlismy bo ja nie lubie w srodku A pozniej nie mielismy jak isc :-(:-(:-(a tak chcialam isc

TRINA szkoda ze M jedzie ale po twoich slowach rozumiem ze jak M wyjedzie to bedzie jakby koniec miedzy wami ??????? chyba ze zke zrozumialam ???????????

Ja sie witam po karmieniu mala chce spac i jest marudna teraz jest na rekach ale zaraz ide ja odlozyc i pewnie to jakis czas potrwa zanim usnie :-(Wyspalam sie bo jak M z nia przyszedl to spalam juz 4 godziny a ona jeszcze 1 godzine spala wiec mam juz 5 godzin snu za soba :tak:OLIWIA pobila swoj rekord spala 6 godzin:tak:

reklama
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(cala noc nie spalam.nic prawie nie widze tak mi oczy spuchly.gardlo mnie boli juz od tego krzyku i placzu.zabije ta dziwczyne.to moja kolezanka byla.co ja mam zrobic.ja za chwile oszaleje.nie przezyje tego dnia

blond, co ty tu jeszcze robisz?? walcz!! jak jesteś pewna swego to nie odpuszczaj i nie rycz bo tylko oczy ci spuchną; zrób sie na bóstwo i ... pokaż na co cię stać!

Na bostwo???jak?ja tu wyje w nieboglosy juz nawet
Rafal przestal.zaraz pewnie jakis sasiad przyjdzie zapytac co sie dzieje.juz mnie gardlo boli.do tego jestem sama w domu.a C jest w Szczecinie czyli 130 km ode mnie.napisalam do tej dziewczyny na nk.mam ja w znajomych.nawet qrwa do mnie podobna jest:(((((((((((((((((((((((((((((((((((nie dam rady...ja juz nie wytrzymuje.

kobieto idź pod prysznic! zbierz sie w garść a z nią wcale nie gadaj. TO Z NIM MUSISZ POROZMAWIAć ja bym nie odpuśćiła, ojj!

Rozmawiam z nim ale on wogole jakis nieprzytomny chyba jest.mowi ze on nawet nie umialby z nia skonczyc, ze nie potrafi(to ja wiem..) i nawet nie wie czy chce, bo po co, co to da?ja juz nie wiem co mam do niego mowic zeby zadzialalo....wszyscy jego znajomi i rodzina sa nastawienie przeciwko mnie przez to co mu wywinelam....a dla niego ich opinia jest na 1 miejscu.ja po prostu nie mam szans

reklama
Madziu ja tez nie znam tej stronki wiec ci nie powiem :no:

Dorotka powodzenia u lekarza.

Blondi to tylko dziewczyna jeszcze o nichym nie znaczy. Pogadaj z nim a nie z nią. Trzymaj sie i niepoddawaj. Twój humorek wyczuwa Rafałek:tak:

A ja juz jestem słomiana wdowa do srody wieczora:sorry: Ciekawe jak to bedzie kto szybciej polegnie ja czy dzieci:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry